ГОСТ 29047-91 Пряности. Гвоздика. Технические условия

 

ДСТУ, що пов'язані з ГОСТ 29047-91 за ДК 004 (67.220.10)

Позначення та назва  
ДСТУ 724:2006 Хрін столовий. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 1009:2005 Цукор ванільний. Технічні умови діє
ДСТУ 1052:2005 Гірчиця харчова. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 2717:2006 Концентрати харчові. Суміші пряноароматичні для перших і других обідніх страв. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4487:2005 Майонези. Загальні технічні умови не діє
ДСТУ 4560:2006 Майонези. Правила приймання та методи випробування діє
ДСТУ 4561:2006 Соуси салатні. Технічні умови діє
ДСТУ 4753:2007 Цикорій коренеплідний. Коренеплоди для промислового переробляння. Технічні умови діє
ДСТУ 4842:2007 Порошок гірчичний. Технічні умови діє
ДСТУ ISO 927:2007 Прянощі та приправи. Метод визначення домішок не діє
ДСТУ ISO 939:2008 Спеції і приправи. Визначення вмісту вологи. Метод відгону діє
ДСТУ ISO 948:2007 Прянощі та приправи. Відбирання проб діє
ДСТУ ISO 959-1:2008 Перець (Piper nigrum L.) горошком чи змелений. Технічні умови. Частина 1. Чорний перець діє
ДСТУ ISO 959-2:2008 Перець (Piper nigrum L.) горошком чи змелений. Технічні умови. Частина 2. Білий перець діє
ДСТУ ISO 972:2008 Перець стручковий червоний, цілий чи змелений (порошкоподібний). Технічні умови діє
ДСТУ ISO 1003:2005 Прянощі та приправи. Імбир цілий, кусочками або мелений. Технічні умови не діє
ДСТУ ISO 2254:2008 Гвоздика ціла чи змелена (порошкоподібна). Технічні умови діє
ДСТУ ISO 2256:2005 М’ята кучерява сушена. Технічні умови діє
ДСТУ ISO 2825:2009 Прянощі та приправи. Метод готування подрібненої проби для проведення аналізів діє
ДСТУ ISO 3588:2009 Прянощі та приправи. Визначення ступеня помолу методом просіювання вручну (контрольний метод) діє
ДСТУ ISO 3632-1:2003 Шафран (Crocus sativus Linnaeus). Частина 1. Технічні умови діє
ДСТУ ISO/TS 3632-2:2005 Шафран (Crocus sativus L.). Частина 2. Методи випробування діє
ДСТУ ISO 5565-2:2007 Ваніль [Vanilla fragrans (Salisbury) Ames]. Частина 2. Методи випробування діє
ДСТУ ISO 6465:2003 Кмин цілий (Cuminum cyminum Linnaeus). Технічні умови діє
ДСТУ ISO 6574:2005 Насіння селери (Apium graveolens Linnaeus). Технічні умови діє
РСТ УССР 1440-81 Консерви. Приправи обідні. Технічні умови діє
РСТ УССР 1629-85 Консерви. Щавель різаний або рублений сухого посолу. Технічні умови діє
РСТ УССР 1855-89 Корені цикорію сушені для промислової переробки. Технічні умови  не діє
ГОСТ 7580-91 Кислота олеиновая техническая. Технические условия не діє
ГОСТ 9159-71 Семена горчицы (промышленное сырье). Требования при заготовках и поставках. Технические условия не діє

Всі ДСТУ за 67.220.10

 

Нові надходження ДСТУ та ДБН

позначення та назва ел.версія
(грн)
друк.видання
(грн)
назва документу дата надходження/зміни вартість (грн)
електронної версії
вартість (грн)
друкованого видання

Всі нові надходження ДСТУ


 
Copyright © 2006-2019 epicentre.com.ua. All rights reserved.