ДСТУ 4236:2003 Сорго. Визначення вмісту таніну

 

ДСТУ / ДБН за тематикою контента

Позначення та назва  
ДСТУ 3190-95 Гарбузи продовольчі свіжі. Технічні умови діє
ДСТУ 3805-98 Кавуни продовольчі свіжі. Технічні умови діє
ДСТУ 3913-99 Охорона довкілля та раціональне поводження з ресурсами. Пробовідбірники автоматичні для відбору усереднених проб природних та стічних вод. Загальні технічні умови та методи випробувань діє
ДСТУ 4074-2001 Якість води. Визначання гострої летальної токсичності хімічних речовин та води на прісноводній рибі [Brachydanio rerio Hamilton-Buchanan (Teleostei, Cyprinidae)]. Частина 1. Статичний метод діє
ДСТУ 4075-2001 Якість води. Визначання гострої летальної токсичності хімічних речовин та води на прісноводній рибі [Brachydanio rerio Hamilton-Buchanan (Teleostei, Cyprinidae)]. Частина 2. Напівстатичний метод діє
ДСТУ 4076-2001 Якість води. Визначання гострої летальної токсичності хімічних речовин та води на прісноводній рибі [Brachydanio rerio Hamilton-Buchanan (Teleostei, Cyprinidae)]. Частина 3. Проточний метод діє
ДСТУ 4082-2002 Паливо тверде. Ситовий метод визначення гранулометричного складу діє
ДСТУ 4114-2002 Ґрунти. Визначання рухомих сполук фосфору і калію за модифікованим методом Мачигіна діє
ДСТУ 4115-2002 Ґрунти. Визначання рухомих сполук фосфору і калію за модифікованим методом Чирикова діє
ДСТУ 4160:2003 Нафтопродукти. Визначення тиску насиченої пари. Метод Рейда діє
ДСТУ 4167:2003 Якість води. Тест за пригніченням росту морських водоростей Skeletonema costatum та Phaeodactylum tricornutum діє
ДСТУ 4168:2003 Якість води. Визначання гострої летальної токсичності на морських ракоподібних (Crustacea) діє
ДСТУ 4173:2003 Якість води. Визначання гострої летальної токсичності на Daphnia magna Straus та Ceriodaphnia affinis Lilljeborg (Cladocera, Crustacea) діє
ДСТУ 4174:2003 Якість води. Визначання сублетальної та хронічної токсичності хімічних речовин та води на Daphnia magna Straus та Ceriodaphnia affinis Lilljeborg (Cladocera, Crustacea) діє
ДСТУ 4236:2003 Сорго. Визначення вмісту таніну діє
ДСТУ 4255:2003 Борошно із твердої пшениці і крупи манні. Визначення вмісту жовтого пігменту діє
ДСТУ 4327:2013 Коренеплоди цукрового буряку для промислового переробляння. Технічні умови діє
ДСТУ 4289:2004 Якість ґрунту. Методи визначання органічної речовини діє
ДСТУ 4290:2004 Якість ґрунту. Методи визначання валового фосфору і валового калію в модифікації ННЦ ІГА ім. О.Н. Соколовського діє
ДСТУ-Н 4462.5.01:2006 Охорона природи. Поводження з відходами. Визначення нормативів утворювання відходів коксохімічного виробництва діє
ДСТУ 4488:2005 Нафта і нафтопродукти. Методи відбирання проб діє
ДСТУ 4523:2006 Горох. Технічні умови діє
ДСТУ 4560:2006 Майонези. Правила приймання та методи випробування діє
ДСТУ 4569:2006 Жири тваринні і рослинні та олії. Методи визначання йодного числа діє
ДСТУ 4570:2006 Жири рослинні та олії. Метод визначання пероксидного числа діє
ДСТУ 4600:2006 Макухи та шроти. Методи визначення металевих домішок діє
ДСТУ 4601:2006 Насіння олійних культур. Методи відбирання проб діє
ДСТУ 4603:2006 Олії. Методи визначення масової частки вологи та летких речовин діє
ДСТУ 4644:2006 Крохмаль. Правила приймання та методи відбирання проб діє
ДСТУ 4683:2006 Вироби кондитерські. Методи визначення органолептичних показників якості, розмірів, маси нетто і складових частин діє
ДСТУ 4722:2007 Порічки червоні та білі свіжі. Технічні умови діє
ДСТУ 4728:2007 Якість ґрунту. Визначання мікроагрегатного складу методом піпетки в модифікації Н.А. Качинського діє
ДСТУ 4753:2007 Цикорій коренеплідний. Коренеплоди для промислового переробляння. Технічні умови діє
ДСТУ 4791:2007 Підщепи плодових культур. Методи визначення якості діє
ДСТУ 4792:2007 Саджанці плодових культур. Методи визначення якості діє
ДСТУ 4825:2007 Рижій. Технічні умови діє
ДСТУ 4827:2007 Люпин кормовий. Технічні умови діє
ДСТУ 4834:2007 Молоко та молочні продукти. Правила приймання, відбирання та готування проб до контролювання діє
ДСТУ 4894:2007 Риба та рибні продукти. Фотометричний метод визначення гістаміну діє
ДСТУ 3685:2017 Руди залізні та марганцеві. Експериментальні методи перевіряння систематичної похибки відбирання проб діє
ДСТУ 5026:2008 Просо. Технічні умови діє
ДСТУ 5084:2008 Методи обстежування та відбирання проб для виявляння ризоманії буряків діє
ДСТУ 6019:2008 Нут. Технічні умови діє
ДСТУ 6020:2008 Сочевиця. Технічні умови діє
ДСТУ 6066:2008 Молоко та молочні продукти. Методики визначання температури і маси нетто діє
ДСТУ 6082:2009 Молоко та молочні продукти. Методи визначання густини діє
ДСТУ 6089:2009 Повітря робочої зони. Метод визначання вмісту ризобій діє
ДСТУ 7001:2009 Продукти перероблення фруктів і овочів. Метод визначання вмісту м’якоті діє
ДСТУ 7012:2009 Кунжут. Технічні умови діє
ДСТУ 7025:2009 Персики свіжі. Технічні умови діє
ДСТУ 7030:2009 Рослинництво. Правила відбирання проб ґрунту та рослинних зразків на хмелеплантаціях діє
ДСТУ 7037:2009 Капуста білоголова свіжа. Технічні умови діє
ДСТУ 7077:2009 Стрічки липкі електроізоляційні. Методи випробування діє
ДСТУ 7082:2009 Олії. Методи визначання масової частки фосфоровмісних речовин діє
ДСТУ 7111:2009 Білково-вітамінні добавки. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 7179:2010 Малина свіжа. Технічні умови діє
ДСТУ ГОСТ 30763:2006 (ИСО 8130-9-92) Фарби порошкові. Відбір проб діє
ДСТУ EN 310:2003 Плити деревинні. Визначення модуля пружності та міцності під час згинання діє
ДСТУ EN 542:2005 Клеї. Визначення густини діє
ДСТУ EN 827:2010 Клеї. Метод визначення вмісту сухого залишку обумовленого та за постійної маси діє
ДСТУ EN 924:2005 Клеї. Клеї з розчинниками та клеї без розчинників. Визначення температури спалаху діє
ДСТУ EN 1040:2004 Засоби хімічні дезінфікувальні і антисептичні. Основна бактерицидна активність. Метод випробування та вимоги (стадія 1) діє
ДСТУ EN 1067:2005 Клеї. Перевірка і готування проб до випробування діє
ДСТУ EN 1138:2009 Соки фруктові та овочеві. Ферментативне визначення вмісту L-яблучної кислоти (L-малату) методом NADH-спектрометрії діє
ДСТУ EN 1275:2004 Засоби хімічні дезінфікувальні і антисептичні. Основна фунгіцидна активність. Метод випробування та вимоги (стадія 1) діє
ДСТУ EN 1484:2003 Досліджування води. Настанови щодо визначання загального і розчиненого органічного вуглецю діє
ДСТУ EN 10029:2005 Листи сталеві гарячекатані завтовшки 3 мм і більше. Допуски на розміри, форму та масу діє
ДСТУ EN 10163-1:2005 Лист сталевий гарячекатаний товстий, широка штаба та профілі. Вимоги до якості поверхні в разі постачання. Частина 1. Загальні вимоги не діє
ДСТУ EN ISO 15605:2005 Клеї. Відбирання проб діє
ДСТУ IEC 60589:2009 Матеріали електроізоляційні. Методи випробування для визначення іонних домішок екстрагуванням з рідинами діє
ДСТУ ISO 105-X12:2009 Матеріали текстильні. Визначення тривкості фарбовання. Частина Х12. Метод визначення тривкості фарбовання до тертя діє
ДСТУ ISO 279-2002 Олії ефірні. Визначення відносної густини за температури 20°С. Контрольний метод діє
ДСТУ ISO 286-1-2002 Допуски і посадки за системою ISO. Частина 1. Основи допусків, відхилень та посадок діє
ДСТУ ISO 286-2:2002 Допуски і посадки за системою ISO. Частина 2. Таблиці квалітетів стандартних допусків і граничних відхилень отворів і валів діє
ДСТУ ISO 609:2010 Паливо тверде мінеральне. Визначення вуглецю та водню методом високотемпературного спалювання діє
ДСТУ ISO 729:2005 Насіння олійних культур. Визначення кислотності олії діє
ДСТУ ISO 1211:2002 Молоко. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод) діє
ДСТУ ISO 1402:2009 Рукави ґумові й пластмасові та рукави укомплектовані. Методи гідростатичного випробовування діє
ДСТУ ISO 1572:2009 Чай. Метод готування подрібненої проби з відомим умістом сухої речовини діє
ДСТУ ISO 1737-2002 Молоко згущене без цукру та молоко згущене з цукром. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (арбітражний метод) діє
ДСТУ ISO 2164:2007 Бобові. Визначання вмісту глікозидів синильної кислоти діє
ДСТУ ISO 2173:2007 Продукти з фруктів та овочів. Визначення розчинних сухих речовин рефрактометричним методом діє
ДСТУ ISO 2227:2005 Розчини формальдегідні технічні. Визначення вмісту формальдегіду діє
ДСТУ ISO 2364:2004 Амонію нітрат технічний. Визначення вільної кислотності волюметричним методом діє
ДСТУ ISO 2365:2004 Амонію нітрат технічний. Визначення рН потенціометричним методом діє
ДСТУ ISO 2516:2004 Амонію гідрокарбонат технічний (зокрема для харчової промисловості). Визначення загальної лужності волюметричним методом діє
ДСТУ ISO 2590:2004 Загальний метод визначення миш’яку. Фотометричний метод із застосуванням діетилдитіокарбамату срібла діє
ДСТУ ISO 2825:2009 Прянощі та приправи. Метод готування подрібненої проби для проведення аналізів діє
ДСТУ ISO 2917-2001 М’ясо та м’ясні продукти. Визначення рН (Контрольний метод) діє
ДСТУ ISO 3093:2009 Пшениця, жито та борошно з них, пшениця тверда й манні крупи з твердої пшениці. Визначення числа падіння методом Хагберга-Пертена (Hagberg-Perten) діє
ДСТУ ISO 3329:2004 Амонію нітрат технічний. Визначення вмісту сполук сірки відновленням та титриметруванням діє
ДСТУ ISO 3422:2004 Амонію гідрокарбонат технічний (зокрема для харчової промисловості). Визначення загального вмісту діоксиду вуглецю титриметричним методом діє
ДСТУ ISO 3695:2004 Амонію нітрат технічний. Визначення вмісту іонів хлориду потенціометричним методом діє
ДСТУ ISO 3696:2003 Вода для застосовування в лабораторіях. Вимоги та методи перевірення діє
ДСТУ ISO 3972:2004 Аналіз органолептичний. Метод дослідження смакової чутливості діє
ДСТУ ISO 4219:2004 Якість повітря. Визначення газоподібних сірчистих сполук в навколишньому повітрі. Обладнання для відбирання проб діє
ДСТУ ISO 4275:2004 Амонію гідрокарбонат технічний (зокрема для харчової промисловості). Визначення вмісту миш’яку фотометричним методом із застосуванням діетилдитіокарбамату срібла діє
ДСТУ ISO 4552-1:2010 Феросплави. Відбирання та готування проб для хімічного аналізування. Частина 1. Ферохром, феросилікохром, феросиліцій, феросилікомарганець, феромарганець діє
ДСТУ ISO 5315:2003 Добрива. Визначення загального вмісту азоту. Титрометричний метод після дистилювання діє
ДСТУ ISO 5389:2007 Турбокомпресори. Правила експлуатаційних випробувань діє
ДСТУ ISO 5664:2007 Якість води. Визначення амонію. Метод дистиляції та титрування діє
ДСТУ ISO 5667-9:2005 Якість води. Відбирання проб. Частина 9. Настанови щодо відбирання проб морської води діє
ДСТУ ISO 5667-12-2001 Якість води. Відбір проб. Частина 12. Настанови щодо відбору проб донних відкладень діє
ДСТУ ISO 5667-19:2007 Якість води. Відбирання проб. Частина 19. Настанови щодо відбирання проб морських відкладень діє
ДСТУ ISO 5791:2004 Амонію нітрат технічний. Визначення вмісту води методом Карла Фішера діє
ДСТУ ISO 5813:2004 Якість води. Визначення розчиненого кисню. Йодометричний метод діє
ДСТУ ISO 5814:2003 Якість води. Визначання розчиненого кисню. Електрохімічний метод із застосуванням зонду діє
ДСТУ ISO 6058:2003 Якість води. Визначання кальцію. Титриметричний метод із застосуванням етилендіамінтетраоцтової кислоти діє
ДСТУ ISO 6059:2003 Якість води. Визначання сумарного вмісту кальцію та магнію. Титриметричний метод із застосуванням етилендіамінтетраоцтової кислоти діє
ДСТУ ISO 6060:2003 Якість води. Визначання хімічної потреби в кисні діє
ДСТУ ISO 6332:2003 Якість води. Визначання заліза. Спектрометричний метод із використанням 1,10-фенантроліну діє
ДСТУ ISO 6491:2004 Корми для тварин. Визначення вмісту фосфору. Спектрометричний метод діє
ДСТУ ISO 6498:2006 Корми для тварин. Готування проб для дослідження діє
ДСТУ ISO 6540:2007 Кукурудза. Визначення вмісту вологи (в цілих та подрібнених зернах) діє
ДСТУ ISO 6639-1:2007 Зернові і бобові. Виявлення прихованого заселення комахами. Частина 1. Основні положення діє
ДСТУ ISO 6639-2:2007 Зернові і бобові. Виявлення прихованого заселення комахами. Частина 2. Відбирання проб діє
ДСТУ ISO 6639-3:2007 Зернові і бобові. Виявлення прихованого заселення комахами. Частина 3. Контрольний метод діє
ДСТУ ISO 6639-4:2007 Зернові і бобові. Виявлення прихованого заселення комахами. Частина 4. Прискорені методи діє
ДСТУ ISO 6669:2004 Кава зелена і смажена. Загальний метод визначення об’ємної щільності вільно насипаних цілих зерен діє
ДСТУ ISO 6777:2003 Якість води. Визначання нітритів спектрометричним методом молекулярної абсорбції діє
ДСТУ ISO 6799-2002 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення складу стеринової фракції. Газохроматографічний метод діє
ДСТУ ISO 6867:2005 Корми для тварин. Метод визначення вмісту вітаміну Е з використанням високоефективної рідинної хроматографії діє
ДСТУ ISO 6878:2008 Якість води. Визначення фосфору. Спектрометричний метод із застосуванням амонію молібдату діє
ДСТУ ISO 6886:2003 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення стійкості проти окислення (Прискорена проба на окислюваність) діє
ДСТУ ISO 7027:2003 Якість води. Визначання каламутності діє
ДСТУ ISO 7110:2004 Амонію бікарбонат (амонію гідрокарбонат) технічний (зокрема для харчової промисловості). Визначення вмісту свинцю методом полуменевої атомної абсорбції діє
ДСТУ ISO 7150-1:2003 Якість води. Визначання амонію. Частина 1. Ручний спектрометричний метод діє
ДСТУ ISO 7150-2:2003 Якість води. Визначання амонію. Частина 2. Автоматичний спектрометричний метод діє
ДСТУ ISO 7208:2002 Молоко знежирене, сироватка та маслянка. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод) діє
ДСТУ ISO 7211-6:2007 Матеріали текстильні. Методи аналізу структури тканини. Частина 6. Метод визначення поверхневої густини тканини діє
ДСТУ ISO 7328:2005 Морозиво на молочній основі та суміші для морозива. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод) діє
ДСТУ ISO 7393-2:2004 Якість води. Визначання незв’язаного та загального хлору. Частина 2. Колориметричний метод із застосуванням N,N-діетил-1, 4-фенілендіаміну для поточного контролю діє
ДСТУ ISO 7393-3:2004 Якість води. Визначання незв’язаного та загального хлору. Частина 3. Метод йодометричного титрування для визначення загального хлору діє
ДСТУ ISO 7708:2003 Якість повітря. Визначення розміру фракцій під час відбирання проб частинок, які впливають на здоров'я людини діє
ДСТУ ISO 7841:2008 Трубопровідна арматура. Конденсатовідвідники автоматичні. Методи випробування для визначення втрат пари діє
ДСТУ ISO 7887:2003 Якість води. Визначання і дослідження забарвленості діє
ДСТУ ISO 7890-1:2003 Якість води. Визначання нітрату. Частина 1. Спектрометричний метод із застосуванням 2,6-диметилфенолу діє
ДСТУ ISO 7890-2:2003 Якість води. Визначання нітрату. Частина 2. Спектрометричний метод із застосуванням перегнаного 4-фторофенолу діє
ДСТУ ISO 7954:2006 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Загальні настанови з підрахунку дріжджів і мікроскопічних грибів. Техніка підрахування колоній, культивованих за температури 25°С діє
ДСТУ ISO 9297:2007 Якість води. Визначення хлоридів. Титрування нітратом срібла із застосуванням хромату як індикатора (метод Мора) діє
ДСТУ ISO 9696-2001 Захист від радіації. Вимірювання альфа-активності у прісній воді. Метод концентрованого джерела діє
ДСТУ ISO 9832:2004 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення залишкового вмісту технічного гексану діє
ДСТУ ISO 9887-2002 Якість води. Оцінювання здатності до аеробного біологічного розкладання органічних сполук у водному середовищі. Напівбезперервний метод із використанням активного мулу діє
ДСТУ ISO/TS 9941/IDF/RM 160:2009 Молоко та консервоване згущене молоко. Спектрометричний метод визначення вмісту олова діє
ДСТУ ISO 9963-2:2007 Якість води. Визначення лужності. Частина 2. Визначення карбонатної лужності діє
ДСТУ ISO 10260:2007 Якість води. Вимірювання біохімічних параметрів. Спектрометричний метод визначання концентрації хлорофілу-а діє
ДСТУ ISO 10301:2004 Якість води. Визначення високолетких галогенованих вуглеводнів методом газової хроматографії діє
ДСТУ ISO 10304-1:2003 Якість води. Визначення розчинених фторид-, хлорид-, нітрит-, ортофосфат-, бромід-, нітрат- і сульфат-іонів методом рідинної хроматографії. Частина 1. Метод для малозабруднених вод діє
ДСТУ ISO 10304-3:2003 Якість води. Визначення розчинених аніонів методом рідинної іонної хроматографії. Частина 3. Визначення хромату, йодиду, сульфіту, тіоцианату та тіосульфату діє
ДСТУ ISO 10381-8:2009 Якість ґрунту. Відбирання проб. Частина 8. Настанови щодо відбирання проб на відвалах діє
ДСТУ ISO 10390:2007 Якість ґрунту. Визначення рН діє
ДСТУ ISO 10565:2003 Насіння олійних культур. Одночасне визначання вмісту олії та вологи. Метод спектрометрії з використовуванням імпульсного ядерного магнітного резонансу діє
ДСТУ ISO 10634:2005 Якість води. Настанови щодо готування та оброблення органічних сполук, які важко розчиняються у воді, для подальшого оцінювання їх здатності до біологічного розкладання у водному середовищі діє
ДСТУ ISO 10694-2001 Якість ґрунту. Визначання вмісту органічного і загального вуглецю методом сухого спалювання (елементний аналіз) діє
ДСТУ ISO 10712:2003 Якість води. Тест на пригнічення росту Pseudomonas putida (тест на пригнічення розмноження клітин Pseudomonas) діє
ДСТУ ISO 10882-1:2008 Охорона здоров’я та безпека у зварюванні та споріднених процесах. Відбирання проб аерозолів і газів у зоні дихання оператора. Частина 1. Відбирання аерозолів діє
ДСТУ ISO 11047:2005 Якість ґрунту. Визначання кадмію, хрому, кобальту, купруму, плюмбуму, мангану, ніколу та цинку в екстракті, отриманому після оброблення ґрунту «царською водкою». Методи полуменевої та електротермічної атомно-абсорбційної спектрометрії діє
ДСТУ ISO 11048-2001 Якість ґрунту. Визначання водорозчинних та кислоторозчинних сульфатів діє
ДСТУ ISO 11200:2008 Акустика. Шум, утворюваний машинами й устаткованням. Настанови щодо використовування базових стандартів на визначення рівнів звукового тиску на робочому місці та в інших характерних точках не діє
ДСТУ ISO 11260-2001 Якість ґрунту. Визначання ємності катіонного обміну та насиченості основами з використанням розчину хлориду барію діє
ДСТУ ISO 11261-2001 Якість ґрунту. Визначання загального вмісту азоту. Модифікований метод К’єльдаля діє
ДСТУ ISO 11262:2005 Якість ґрунту. Визначання ціанидів діє
ДСТУ ISO 11263-2001 Якість ґрунту. Спектрометричний метод. Визначання вмісту рухомих сполук фосфору в розчині гідрокарбонату натрію діє
ДСТУ ISO 11265-2001 Якість ґрунту. Визначання питомої електропровідності діє
ДСТУ ISO 11268-2:2003 Якість ґрунту. Вплив забрудників на земляних черв’яків (Eisenia fetida). Частина 2. Визначання результатів впливу на розмноження діє
ДСТУ ISO 11272-2001 Якість ґрунту. Визначання щільності складення на суху масу діє
ДСТУ ISO 11274-2001 Якість ґрунту. Визначання водоутримувальної характеристики. Лабораторні методи діє
ДСТУ ISO 11276-2001 Якість ґрунту. Визначання тиску порової води. Метод з використанням тензіометра діє
ДСТУ ISO 11292:2007 Кава розчинна. Визначення вмісту вільних і загальних вуглеводів методом високоефективної аніонно-обмінної хроматографії діє
ДСТУ ISO 11348-1:2005 Якість води. Визначення пригнічувальної дії проб води на світловипромінювання бактерій Vibrio fischeri (випробування із застосуванням люмінесцентних бактерій). Частина 1. Метод з використанням щойно підготовлених бактерій діє
ДСТУ ISO 11348-2:2005 Якість води. Визначення пригнічувальної дії проб води на світловипромінювання бактерій Vibrio fischeri (випробування із застосуванням люмінесцентних бактерій). Частина 2. Метод з використанням бактерій, висушених рідинним десикантом діє
ДСТУ ISO 11348-3:2005 Якість води. Визначення пригнічувальної дії проб води на світловипромінювання бактерій Vibrio fischeri (випробування із застосуванням люмінесцентних бактерій). Частина 3. Метод з використанням ліофілізованих бактерій діє
ДСТУ ISO 11465-2001 Якість ґрунту. Визначання сухої речовини та вологості за масою. Гравіметричний метод діє
ДСТУ ISO 11466-2001 Якість ґрунту. Вилучання перехідних елементів, що розчиняються в царській водці діє
ДСТУ ISO 11653:2010 Сталь. Визначення високого вмісту кобальту методом потенціометричного титрування після відділення іонообміном елементів, що заважають діє
ДСТУ ISO 11732:2003 Якість води. Методи визначання амонійного азоту аналізом потоку і спектрометричним виявленням діє
ДСТУ ISO 13536-2001 Якість ґрунту. Визначання потенціальної ємності катіонного обміну та вмісту обмінних катіонів з застосуванням буферного розчину хлориду барію з pH=8,1 діє
ДСТУ ISO 13690:2003 Зернові, бобові та продукти їх помелу. Відбір проб діє
ДСТУ ISO 13899-2:2010 Сталь. Визначення молібдену, ніобію та вольфраму в легованій сталі методом атомно-емісійної спектрометрії з індуктивно-зв’язаною плазмою. Частина 2. Визначення ніобію діє
ДСТУ ISO 14181:2003 Корми для тварин. Визначення залишків хлорорганічних пестицидів. Метод газової хроматографії діє
ДСТУ ISO 14419:2005 Матеріали текстильні. Оливовідштовхувальність. Метод визначення стійкості до вуглеводнів діє
ДСТУ ISO 15175:2005 Якість ґрунту. Характеристика ґрунту відносно охорони ґрунтової води діє
ДСТУ ISO 15304:2007 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення вмісту трансізомерів жирних кислот у рослинних жирах та оліях методом газової хроматографії діє
ДСТУ ISO 15839:2007 Якість води. Датчики та устатковання для аналізування води. Технічні вимоги та випробування характеристик діє
ДСТУ ISO 16586:2005 Якість ґрунту. Визначення об’ємної вологості ґрунту за відомою щільністю складення на суху масу. Гравіметричний метод діє
ДСТУ ISO 16979:2010 Плити деревинні. Метод визначення вологості діє
ДСТУ ISO 17155:2005 Якість ґрунту. Визначення чисельності та активності ґрунтової мікрофлори із застосуванням кривих дихання діє
ДСТУ ISO 20963:2007 Якість ґрунту. Вплив забрудників на личинки комах (Oxythyrea funesta). Визначення гострої токсичності діє
ДСТУ ISO 123:2009 Латекс каучуку. Методи відбирання проб діє
ДСТУ ISO 20483:2016 (ISO 20483:2013, IDT) Злакові та бобові культури. Визначання вмісту азоту та сирого протеїну методом К’єльдаля діє
ДСТУ 2665:2012 Засоби мийні синтетичні. Метод визначання мийної здатності діє
ДСТУ 7330:2013 Ягідні культури. Методи апробації маточних насаджень і садивного матеріалу смородини та порічок діє
ДСТУ 7331:2013 Ягідні культури. Методи апробації маточних насаджень і садивного матеріалу суниці та малини діє
ДСТУ 7348:2013 Вироби макаронні. Правила приймання і методи визначання якості діє
ДСТУ 7357:2013 Молоко та молочні продукти. Методи мікробіологічного контролювання діє
ДСТУ 7397:2013 Горілки, горілки особливі, напої лікеро-горілчані. Метод визначання прогнозованої стійкості під час зберігання діє
ДСТУ 7491:2013 Насіння олійне, макухи та шроти. Визначання вологи, жиру, протеїну та клітковини методом спектроскопії в ближній інфрачервоній зоні діє
ДСТУ 7493:2013 Вугілля буре, кам’яне, антрацит і вугільні брикети. Правила приймання за якістю діє
ДСТУ 7533:2014 Ґрунти тепличні. Метод відбирання проб діє
ДСТУ 7534:2014 Ґрунти тепличні. Метод приготування водної витяжки діє
ДСТУ 7601:2014 Кокс. Метод визначення вологи в аналітичній пробі діє
ДСТУ 7615:2014 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Метод визначання вмісту проліну діє
ДСТУ 7618:2014 Макухи та шроти. Метод визначення кислотного числа олії діє
ДСТУ 7653:2014 Суниця свіжа. Технічні умови діє
ДСТУ 7661:2014 Концентрати харчові. Правила приймання, відбирання та готування проб діє
ДСТУ 7673:2014 Продукти перероблення фруктів та овочів. Метод визначання гесперидину та нарінгіну діє
ДСТУ 7694:2015 Насіння гірчиці. Технічні умови діє
ДСТУ 7695:2015 Насіння конопель. Технічні умови діє
ДСТУ 7696:2015 Мак олійний. Загальні технічні вимоги діє
ДСТУ 7725:2015 Кокс класу крупності менше ніж 20 мм. Ситовий аналіз діє
ДСТУ 7727:2015 Продукти коксування хімічні. Правила приймання та методи відбирання проб діє
ДСТУ 7759:2015 Сталь вуглецева і чавун нелегований. Методи визначення титану діє
ДСТУ 7786:2015 Гриби. Глива звичайна свіжа. Технічні умови діє
ДСТУ 7797:2015 Оселедці гарячого копчення. Технічні умови діє
ДСТУ 7804:2015 Продукти переробляння фруктів та овочів. Методи визначання сухих речовин або вологи діє
ДСТУ 7837:2015 Якість ґрунту. Агрохімічна паспортизація земель сільськогосподарського призначення. Організаційні роботи під час польових досліджень діє
ДСТУ 7838:2015 Якість ґрунту. Агрохімічна паспортизація земель сільськогосподарського призначення. Оброблення та узагальнення результатів агрохімічного обстеження діє
ДСТУ 7881:2015 Добрива органічні та органо-мінеральні. Номенклатура показників якості діє
ДСТУ 7960:2015 Плодові культури. Методи апробації маточних насаджень яблуні діє
ДСТУ 7961:2015 Корми для тварин. Соргові культури для заготівлі сіна. Технічні умови діє
ДСТУ 7981:2015 Перець стручковий гострий свіжий. Технічні умови діє
ДСТУ 7992:2015 М'ясо та м’ясна сировина. Методи відбирання проб та органолептичного оцінювання свіжості діє
ДСТУ 7999:2015 Продукти харчові. Методи визначання молочнокислих бактерій діє
ДСТУ 8004:2015 Концентрати харчові. Методи визначання вологи діє
ДСТУ 8022:2015 Кальцію фосфат кормовий. Технічні умови діє
ДСТУ 8029:2015 Риба та рибні продукти. Методи визначення вологи діє
ДСТУ 8035:2015 Продукти перероблення фруктів та овочів. Метод визначення вмісту сульфатів діє
ДСТУ 8038:2015 Корми для тварин. Сорго. Зерно вологе консервоване. Технічні умови діє
ДСТУ 8042:2015 Часник зелений свіжий. Технічні умови діє
ДСТУ 8055:2015 Плодові культури. Методи апробації саджанців яблуні діє
ДСТУ 8061:2015 Шпинат свіжий. Технічні умови діє
ДСТУ 8067:2015 Насіння цукрових буряків базисне. Вимоги до заготівлі діє
ДСТУ 8069:2015 Продукти перероблення фруктів та овочів. Титриметричний метод визначення пектинових речовин діє
ДСТУ 8076:2015 Продукти білкові рослинного походження. Макухи та шроти. Визначення вмісту розчинного протеїну титрометричним методом К’єльдаля діє
ДСТУ 8107:2015 Салат свіжий. Технічні умови діє
ДСТУ 8122:2015 Насіння, макухи та шроти хрестоцвітих культур. Методи визначання глюкозинолатів. Частина 2. Метод визначання ізотіоціанатів та 5-вініл-2-тіооксазолідону діє
ДСТУ 8133:2015 Яблука свіжі середніх та пізніх термінів достигання. Технічні умови діє
ДСТУ 8144:2015 Насіння олійне. Визначання вмісту олії рефрактометричним методом діє
ДСТУ 8153:2015 Черешня свіжа. Технічні умови діє
ДСТУ 8157:2015 Захист від радіації. Радіаційний моніторинг ґрунту і сільськогосподарської продукції. Терміни та визначення понять діє
ДСТУ 8158:2015 Груші свіжі ранніх термінів достигання. Технічні умови діє
ДСТУ 8193:2015 Буряки цукрові. Методи визначання шкідливості хвороб і шкідливих комах безвисадкових насінників діє
ДСТУ 8210:2015 Цикорій коренеплідний сушений. Технічні умови діє
ДСТУ 8212:2015 Цикорій розчинний . Технічні умови діє
ДСТУ 8298:2015 Плоди та ядра фундука. Технічні умови діє
ДСТУ 8319:2015 Смородина чорна свіжа. Технічні умови діє
ДСТУ 8323:2015 Яблука свіжі ранніх термінів достигання. Технічні умови діє
ДСТУ 8325:2015 Вишня свіжа. Технічні умови діє
ДСТУ 8326:2015 Груші свіжі середніх і пізніх термінів достигання. Технічні умови діє
ДСТУ 8397:2015 Молоко і молочні продукти. Методи якісного визначання антибіотиків, сульфаніламідів та інших інгібіторів діє
ДСТУ 8403:2015 Продукти перероблення фруктів. Метод визначання здатності фруктово-ягідного пюре утворювати желе та пат діє
ДСТУ 8404:2015 Концентрати харчові. Методи визначання якості паковання, маси нетто, об’ємної маси, масової частки окремих компонентів, розміру окремих видів продукту та крупності помелу діє
ДСТУ EN 241:2014 Нафтопродукти рідинні. Визначання вмісту натрію методом атомно-абсорбційної спектрометрії діє
ДСТУ EN 1482-2:2013 Добрива та вапнувальні матеріали. Відбирання та готування проб. Частина 2. Готування проб діє
ДСТУ EN 14774-3:2013 Тверде біопаливо. Визначення вмісту вологи. Метод висушування в сушильній шафі. Частина 3. Волога в пробі для загального аналізу діє
ДСТУ EN 14778:2013 Тверде біопаливо. Відбирання проб діє
ДСТУ EN 15289:2013 Тверде біопаливо. Методи визначання загального вмісту сірки та хлору діє
ДСТУ ISO 4608:2014 Пластмаси. Смоли на основі гомополімерів і співполімерів вінілхлориду для загальної призначеності. Метод визначання поглинання пластифікатора за кімнатної температури діє
ДСТУ ISO 5983-2:2014 Корм для тварин. Визначання вмісту азоту та обчислення вмісту сирого протеїну. Частина 2. Метод пакета зброджування та переганяння з водяною парою діє
ДСТУ ISO 6326-1:2015 Природний газ. Визначання сполук сірки. Частина 1. Загальні положення діє
ДСТУ ISO 6326-3:2015 Природний газ. Визначання сполук сірки. Частина 3. Визначання сірководню, меркаптанової сірки та карбонілсульфідної сірки потенціометричним методом діє
ДСТУ ISO 6326-5:2015 Природний газ. Визначання сполук сірки. Частина 5. Метод спалювання за Лінгенером діє
ДСТУ ISO 6557-2:2014 Фрукти, овочі та продукти переробляння. Визначання вмісту аскорбінової кислоти. Частина 2. Практичні методи діє
ДСТУ ISO 8003:2014 Матеріали вуглецеві для виробництва алюмінію. Пек для електродів. Методи вимірювання динамічної в’язкості діє
ДСТУ ISO 9682-1:2015 Руди залізні. Визначання марганцю. Частина 1. Полуменевий атомно-абсорбційний спектрометричний метод діє
ДСТУ ISO 9855:2014 Повітря атмосферне. Визначення вмісту мікрочастинок свинцю в аерозолях, що осіли на фільтрах. Спектрометричний метод атомної абсорбції діє
ДСТУ ISO 10540-1:2014 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання вмісту фосфору. Частина 1. Колориметричний метод діє
ДСТУ ISO 11369:2013 Якість води. Визначення вмісту окремих речовин обробляння рослин методом із використовуванням високоефективної рідинної хроматографії з ультрафіолетовим виявленням після екстрагування у системі “тверде тіло - рідина” діє
ДСТУ ISO 14044:2013 Екологічне управління. Оцінювання життєвого циклу. Вимоги та настанови діє
ДСТУ ISO 15971:2014 Природний газ. Вимірювання властивостей. Теплота згоряння та число Воббе діє
ДСТУ ISO 16002:2014 Зерно хлібних злаків та бобові на зберіганні у зерносховищах. Настанова щодо визначання зараженості зерна живими безхребетними за допомогою пасток діє
ДСТУ ISO/TR 16922:2015 Природний газ. Одорування. Загальні вимоги діє
ДСТУ ISO 18395:2014 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання вмісту моноацилгліцеридів, діацилгліцеридів, триацилгліцеридів та гліцерину методом високоефективної рідинної ексклюзивної хроматографії (ВРЕХ) діє
ДСТУ ISO 19739:2015 Природний газ. Визначання сполук сірки методом газової хроматографії діє
ДСТУ-П ISO/TS 21268-3:2015 Якість ґрунту. Процедури вимивання для подальшого хімічного та екотоксилогічного аналізування ґрунтів і ґрунтових матеріалів. Частина 3. Дослід просочування з потоком угору не діє
ДСТУ ISO 22856:2014 Устатковання для захисту рослин. Методи лабораторного вимірювання знесення отрутохімікатів під час обприскування. Аеродинамічні труби діє
ДСТУ ISO 26845:2013 Вогнетриви. Хімічний аналіз. Загальні вимоги до методів мокрого хімічного аналізу, атомно-абсорбційної спектрометрії (AAS) і атомно-емісійної спектрометрії з індуктивно зв’язаною плазмою (ІCP-AES) діє
ДСТУ 8447:2015 Продукти харчові. Метод визначення дріжджів і плісеневих грибів діє
ДСТУ 8448:2015 Продукти харчові консервовані. Відбирання проб і готування їх до випробування діє
ДСТУ 8474:2015 Плоди калини звичайної. Технічні умови діє
ДСТУ-П 8536:2015 Вироби хлібобулочні. Органолептичне оцінювання показників якості діє
ДСТУ 8553:2015 Молоко-сировина та вершки-сировина. Правила приймання, відбирання та готування проб до контролювання діє
ДСТУ 8572:2015 Патисони свіжі. Технічні умови діє
ДСТУ 8594:2015 Кукурудза цукрова свіжа (качани). Технічні умови діє
ДСТУ 8617:2016 Препарати ферментні. Правила приймання та методи відбирання проб діє
ДСТУ 8623:2016 Ревінь свіжий. Технічні умови діє
ДСТУ 8615:2016 Пожежна безпека. Піноутворювачі для гасіння пожеж. Настанови щодо поводження з вогнегасними речовинами, використовуваними у стаціонарних системах пінного пожежогасіння діє
ДСТУ 8661:2016 Фрукти сушені. Правила приймання та методи випробувань діє
ДСТУ 8664:2016 Ветеринарія. Методи лабораторної діагностики класичної чуми свиней діє
ДСТУ Б В.2.7-72-98 (ГОСТ 8269.1-97) Щебінь і гравій із щільних гірських порід і відходів промислового виробництва для будівельних робіт. Методи хімічного аналізу діє
ДСТУ Б В.2.7-223:2009 Бетони. Методи визначення міцності за зразками, відібраними з конструкцій діє
ДСТУ Б EN 196-2:2008 Методи випробування цементів. Частина 2. Хімічне аналізування цементів (EN 196-2:2005, IDT) не діє
ДСТУ Б EN 196-2:2015 Методи випробування цементів. Частина 2. Хімічне аналізування цементів (EN 196-2:2013, IDT) діє
ДСТУ Б EN 196-10:2008 Методи випробування цементів. Частина 10. Визначення вмісту водорозчинного хрому (VI) в цементах (EN 196-10:2006, IDT) діє
ДСТУ 3824:2014 Цукор. Правила приймання та методи відбирання проб діє
ДСТУ 4910:2008 Вироби кондитерські. Методи визначення масових часток вологи та сухих речовин діє
ДСТУ 4912:2008 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Методи визначення домішок рослинного походження діє
ДСТУ 4948:2008 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Методи визначення вмісту нітратів діє
ДСТУ 4962:2008 Сорго. Технічні умови діє
ДСТУ 4977:2008 Техніка сільськогосподарська мобільна. Методи визначання максимального нормального напруження в ґрунті під дією ходових систем діє
ДСТУ 7242:2011 Ягідні культури. Методи апробації маточних насаджень і садивного матеріалу аґрусу діє
ДСТУ ISO 11733:2003 Якість води. Оцінювання видалення і біорозкладання органічних сполук у водному середовищі. Випробування на відтворення активного мулу не діє
ДСТУ 3197:2016 Руди залізні та марганцеві. Експериментальні методи оцінки варіації якості діє
ДСТУ EN 12697-27:2018 (EN 12697-27:2017, IDТ) Бітумомінеральні суміші. Методи випробування. Частина 27. Відбирання проб діє
ДСТУ EN 12594:2018 (EN 12594:2014, IDT) Бітум та бітумні в’яжучі. Підготування проб для випробування діє

 

Нові надходження ДСТУ та ДБН

позначення та назва ел.версія
(грн)
друк.видання
(грн)
ДСТУ EN 13523-0:2015 Фарбовані рулонні метали. Методи випробування. Частина 0. Загальний вступ (EN 13523-0:2014, IDT)115.00135.00
ДСТУ EN 923:2019 (EN 923:2015, IDT) Клеї. Терміни та визначення понять736.00864.00
ДСТУ EN 10021-2002 Вироби із сталі та чавуну. Загальні технічні вимоги постачання (EN 10021:1993, IDT)207.00243.00
ДСТУ EN 13017-1:2004 Щити дерев’яні. Класифікація за зовнішнім виглядом. Частина 1. Хвойна деревина (EN 13017-1:2000, IDT)115.00135.00
ДСТУ EN 13017-2:2004 Щити дерев'яні. Класифікація за зовнішнім виглядом. Частина 2. Листяна деревина (EN 13017-2:2000, IDT)115.00135.00
ДСТУ EN 12775:2004 Щити дерев'яні. Класифікація та термінологія (EN 12775:2001, IDT)115.00135.00
ДСТУ EN 13445-4:2015 (EN 13445-4:2014, IDT) Посудини, що працюють під тиском без вогневого підведення тепла. Частина 4. Виготовлення805.00945.00
ДСТУ EN 55011:2017 (EN 55011:2016, IDT) Обладнання промислове, наукове та медичне . Характеристики радіочастотних завад. Норми та методи вимірювання885.501039.50
ДСТУ ГОСТ 8.005:2003 Метрологія. Ваги неперервної дії конвеєрні. Методика повірки (ГОСТ 8.005-2002, IDT)115.00135.00
ДСТУ 4894:2007 Риба та рибні продукти. Фотометричний метод визначення гістаміну149.50175.50
ДСТУ IEC 62676-2-3:2017 (IEC 62676-2-3:2013, IDT) Системи відеоспостереження охоронного призначення. Частина 2-3. Протоколи передавання відео. Реалізація ІР-сумісності на основі Web-послуг7521.008829.00
ДСТУ IEC 62676-2-2:2017 (IEC 62676-2-2:2013, IDT) Системи відеоспостереження охоронного призначення. Частина 2-2. Протоколи передавання відео. Реалізація IP-сумісності на основі HTTP і REST-послуг1437.501687.50
ДСТУ EN ISO 9454-1:2018 (EN ISO 9454-1:2016, IDT; ISO 9454-1:2016, IDT) Флюси для м’якого паяння. Класифікація та вимоги. Частина 1. Класифікація, маркування та пакування172.50202.50
ДСТУ EN ISO 3266:2014 Рим-болти з кованого заліза 4 градації для вантажопідйомного устатковання загального призначення253.00297.00
ДСТУ EN 60155:2015 (EN 60155:1995, IDT) Стартери тлійного розряду для люмінесцентних ламп701.50823.50

Всі нові надходження ДСТУ


 
Copyright © 2006-2019 epicentre.com.ua. All rights reserved.