ДСТУ 8842:2019 Олії. Методи визначення запаху, смаку, кольору та прозорості

 

ДСТУ, що пов'язані з ДСТУ 8842:2019 за ДК 004 (67.200.10)

Позначення та назва  
ДСТУ 2333:2008 Жири модифіковані. Виробництво та переробляння. Терміни та визначення понять діє
ДСТУ 2575-94 Олії рослинні. Сировина та продукти переробки. Показники якості. Терміни та визначення діє
ДСТУ 3001:2008 Продукція маргаринова. Виробництво. Терміни та визначення понять діє
ДСТУ 4306:2004 Олія пальмова. Загальні технічні умови не діє
ДСТУ 4330:2004 Маргарини м’які. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4335:2004 Жири кондитерські, кулінарні, хлібопекарські та для молочної промисловості. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4336:2004 Жири переетерифіковані. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4350:2004 Олії. Методи визначання кислотного числа діє
ДСТУ 4438:2005 Олеїн пальмовий. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4439:2005 Стеарин пальмовий. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4445:2005 Спреди та суміші топлені жирові. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4455:2005 Жири тваринні і рослинні та олії. Метод визначання температури спалаху діє
ДСТУ 4463:2005 Маргарини, жири кондитерські та для молочної промисловості. Правила приймання та методи випробування діє
ДСТУ 4465:2005 Маргарин. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4526:2006 Концентрат фосфатидний ріпаковий. Технічні умови діє
ДСТУ 4534:2006 Олія соєва. Технічні умови діє
ДСТУ 4535:2006 Фуз олійний. Технічні умови діє
ДСТУ 4536:2006 Олії купажовані. Технічні умови діє
ДСТУ 4557:2006 Продукти жирові для дитячого та дієтичного харчування. Спреди дитячі. Технічні умови діє
ДСТУ 4562:2006 Олія кокосова. Технічні умови постачання діє
ДСТУ 4563:2006 Олія пальмоядрова. Технічні умови постачання діє
ДСТУ 4564:2006 Мінарини. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4568:2006 Олії. Методи визначання колірного числа діє
ДСТУ 4569:2006 Жири тваринні і рослинні та олії. Методи визначання йодного числа діє
ДСТУ 4570:2006 Жири рослинні та олії. Метод визначання пероксидного числа діє
ДСТУ 4598:2006 Олія гірчична. Технічні умови діє
ДСТУ 4599:2006 Жири рослинні та їхні композиції для виробництва спредів і сумішей жирових. Номенклатура та вимоги до показників якості та безпеки діє
ДСТУ 4602:2006 Олії. Методи визначення воскоподібних речовин діє
ДСТУ 4603:2006 Олії. Методи визначення масової частки вологи та летких речовин діє
ДСТУ 4604:2006 Олії, натуральні жирні кислоти, какао-масло і його замінники. Метод визначення числа омилення діє

Всі ДСТУ за 67.200.10


 
Copyright © 2006-2019 epicentre.com.ua. All rights reserved.