ДСТУ 8073:2015 Консерви. Сік березовий з цукром. Технічні умови

 

ДСТУ / ДБН за тематикою контента

Позначення та назва  
ДСТУ 281-95 Консерви. Соуси делікатесні. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 1009:2005 Цукор ванільний. Технічні умови діє
ДСТУ 1052:2005 Гірчиця харчова. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 1055:2006 Крупи, що швидко розварюються. Технічні умови діє
ДСТУ 2435:2007 Сливи сушені. Технічні умови діє
ДСТУ 2450:2006 Оцти з харчової сировини. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 2661:2010 Молоко коров’яче питне. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 2717:2006 Концентрати харчові. Суміші пряноароматичні для перших і других обідніх страв. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 3797-98 (ГОСТ 2654-98) Консерви. Ікра овочева. Технічні умови діє
ДСТУ 4008-2001 Консерви. Соки фруктові, овочеві та овоче-фруктові для дитячого харчування. Технічні умови діє
ДСТУ 4256:2003 Горілки і горілки особливі. Технічні умови діє
ДСТУ 4257:2003 Напої лікеро-горілчані. Технічні умови діє
ДСТУ 4258:2003 Напої слабоалкогольні. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4284:2004 Спирт етиловий ректифікований абсолютований. Технічні умови діє
ДСТУ 4335:2004 Жири кондитерські, кулінарні, хлібопекарські та для молочної промисловості. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4437:2005 Напівфабрикати м’ясні та м’ясорослинні січені. Технічні умови діє
ДСТУ 4504:2005 Ядра бобів арахісу. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4534:2006 Олія соєва. Технічні умови діє
ДСТУ 4552:2006 Сироватка молочна суха. Технічні умови діє
ДСТУ 4554:2006 Сир кисломолочний. Технічні умови діє
ДСТУ 4560:2006 Майонези. Правила приймання та методи випробування діє
ДСТУ 4561:2006 Соуси салатні. Технічні умови діє
ДСТУ 4562:2006 Олія кокосова. Технічні умови постачання діє
ДСТУ 4583:2006 Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4585:2006 Вироби хлібобулочні здобні. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4587:2006 Вироби булочні. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4588:2006 Вироби хлібобулочні для спеціального дієтичного споживання. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4598:2006 Олія гірчична. Технічні умови діє
ДСТУ 4608:2006 Чипси і снеки картопляні. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4618:2006 Східні солодощі борошняні. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4639:2006 Казеїн технічний. Технічні умови діє
ДСТУ 4645:2006 Виноматеріали коньячні. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4650:2006 Спирт етиловий ректифікований «Номінал». Технічні умови діє
ДСТУ 4668:2006 Продукти зі свинини варені, копчено-варені, копчено-запечені, запечені, смажені, сирокопчені. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4688:2006 Східні солодощі типу м’яких цукерок. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4696:2006 Консерви. Гриби мариновані та відварені. Технічні умови діє
ДСТУ 4700:2006 Коньяки України. Технічні умови діє
ДСТУ 4705:2006 Настої спиртові з рослинної сировини для лікеро-горілчаного виробництва. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4733:2007 Морозиво молочне, вершкове, пломбір. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4734:2007 Морозиво плодово-ягідне, ароматичне, щербет, лід. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4735:2007 Морозиво з комбінованим складом сировини. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4764:2007 Скраби косметичні. Загальні технічні умови не діє
ДСТУ 4836:2007 Сидри. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4837:2007 Фрукти та ягоди швидкозаморожені. Технічні умови діє
ДСТУ 4842:2007 Порошок гірчичний. Технічні умови діє
ДСТУ 4843:2007 Ядро соняшникового насіння. Технічні умови діє
ДСТУ 4848:2007 Напівфабрикати кондитерські. Маси горіхові та шоколадно-горіхові. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 5033:2008 Соапсток. Технічні умови діє
ДСТУ 5065:2008 Олія оливкова. Технічні умови постачання діє
ДСТУ 6028:2008 Напівфабрикати з м’ясом у тістовій оболонці заморожені. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 6029:2008 Напівфабрикати фруктові та ягідні (подрібнені та пюреподібні) швидкозаморожені. Технічні умови діє
ДСТУ 6035:2008 Вермути. Технічні умови діє
ДСТУ 6036:2008 Вина плодово-ягідні. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 6047:2008 Олія волоського горіха. Технічні умови діє
ДСТУ 6060:2008 Консерви. Компоти асорті українські. Технічні умови діє
ДСТУ 6072:2009 Повидло. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 6075:2009 Цукати. Технічні умови діє
ДСТУ 6085:2009 Консерви. Перець солодкий маринований. Технічні умови діє
ДСТУ 6087:2009 Консерви. Соуси фруктові. Технічні умови діє
ДСТУ 6090:2009 Напівфабрикати концентровані. Наповнювачі з фруктів та овочів. Технічні умови діє
ДСТУ 7007:2009 Мед штучний. Технічні умови діє
ДСТУ 7072:2009 Напої міцні з плодових спиртів. Технічні умови діє
ДСТУ 7165:2010 Горошок зелений консервований. Технічні умови діє
ДСТУ ISO 11260-2001 Якість ґрунту. Визначання ємності катіонного обміну та насиченості основами з використанням розчину хлориду барію діє
ДСТУ 4333:2018 Мармелад. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4492:2017 Олія соняшникова. Технічні умови діє
ДСТУ 4803:2013 Торти і тістечка. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 5005:2014 Жири рослинні. Еквіваленти, поліпшувачі, замінники та сурогати какао-масла. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 7374:2013 Пасти шоколадні. Технічні умови діє
ДСТУ 7376:2013 Какао-макуха. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 7521:2014 Напівфабрикат кондитерський. Сухі суміші для “Гарячого шоколаду”. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 7546:2014 Олія з насіння винограду. Технічні умови діє
ДСТУ 7681:2015 Консерви м’ясні. М’ясо птиці у власному соку. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 7702:2015 Борошно гречане. Технічні умови діє
ДСТУ 7707:2015 Вироби булочні. Традиційний асортимент. Загальні вимоги діє
ДСТУ 7708:2015 Здоба українська. Традиційний асортимент. Загальні вимоги діє
ДСТУ 7709:2015 Сухарі здобні пшеничні. Традиційний асортимент. Загальні вимоги діє
ДСТУ 7989:2015 Огірки консервовані. Технічні умови діє
ДСТУ 7990:2015 Консерви. Закуски з квашених овочів. Технічні умови діє
ДСТУ 7991:2015 Консерви. Буряки і морква гарнірні. Технічні умови діє
ДСТУ 7993:2015 Яблука квашені. Технічні умови діє
ДСТУ 7996:2015 Сири розсільні. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 8000:2015 Консерви. Салати та соуси гарбузові. Технічні умови діє
ДСТУ 8002:2015 Томати солені. Технічні умови діє
ДСТУ 8008:2015 Консерви. Салати десертні. Технічні умови діє
ДСТУ 8017:2015 Консерви. Соуси овочево-фруктові структуровані. Технічні умови діє
ДСТУ 8028:2015 Порошок із плодових вичавок. Технічні умови діє
ДСТУ 8032:2015 Консерви. Мармеліти фруктові для дитячого харчування. Технічні умови діє
ДСТУ 8036:2015 Консерви фруктові для дієтичного харчування. Технічні умови діє
ДСТУ 8053:2015 Консерви «Кабачки по-українськи». Технічні умови діє
ДСТУ 8057:2015 Консерви. Добавки фруктові та овочеві для збагачення продуктів дитячого харчування. Технічні умови діє
ДСТУ 8058:2015 Консерви фруктові, овоче-фруктові з біологічно активними компонентами для дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умови діє
ДСТУ 8070:2015 Кальвадоси України. Технічні умови діє
ДСТУ 8073:2015 Консерви. Сік березовий з цукром. Технічні умови діє
ДСТУ 8074:2015 Консерви. Соки та сокові продукти. Коктейлі. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 8075:2015 Консерви. Баклажани обжарені. Технічні умови діє
ДСТУ 8077:2015 Консерви із кавунів. Технічні умови діє
ДСТУ 8079:2015 Консерви. Капуста цвітна. Технічні умови діє
ДСТУ 8081:2015 Консерви. Приправи і соуси овочеві та овоче-фруктові. Технічні умови діє
ДСТУ 8083:2015 Консерви із солодкого перцю. Технічні умови діє
ДСТУ 8084:2015 Продукти сухі овоче-молочні і фруктово-молочні з зерновими добавками для дитячого харчування. Технічні умови діє
ДСТУ 8087:2015 Консерви. Пудинги фруктові та овоче-фруктові для дитячого харчування. Технічні умови діє
ДСТУ 8090:2015 Консерви. Салати з цукрової кукурудзи з овочами. Технічні умови діє
ДСТУ 8102:2015 Консерви. Компоти фруктові для дитячого харчування. Технічні умови діє
ДСТУ 8103:2015 Цибуля ріпчаста сушена. Технічні умови діє
ДСТУ 8112:2015 Суміш сольова пряна. Технічні умови діє
ДСТУ 8114:2015 Консерви овоче-фруктові та овоче-м’ясні для спеціального дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умови діє
ДСТУ 8125:2015 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Правила приймання, методи відбирання і готування проб діє
ДСТУ 8134:2015 Консерви. Суміші томатні для дитячого харчування. Технічні умови діє
ДСТУ 8135:2015 Продукти прикорму для дитячого харчування. Консерви м’ясні. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 8160:2015 Сири підплавлені. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 8172:2015 Шоколад у порошку. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 8175:2015 Олія ріпакова. Технічні умови діє
ДСТУ ISO 7926:2015 Естрагон зневоднений (Artemisia dracunculus Linnaeus). Технічні умови діє
ДСТУ 3583:2015 Сіль кухонна. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 8494:2015 Фрукти насіннячкові сушені. Технічні умови діє
ДСТУ 8497:2015 Консерви. Фрукти натуральні. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 8509:2015 Огірки солені. Технічні умови діє
ДСТУ 8547:2015 Консерви. Сік березовий купажований. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 8548:2015 Консерви. Соки з м’якоттю з баштанних культур та баштанно-фруктові. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 3893:2016 Карамель. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 8637:2016 Екстракти фруктові та ягідні. Технічні умови діє
ДСТУ 8643:2016 Картопля сушена. Технічні умови діє
ДСТУ 8686.1:2016 Морозиво м’яке та суміші для його виготовлення. Загальні технічні умови. Частина 1. Суміші для виготовлення м’якого морозива діє
ДСТУ 8686.2:2016 Морозиво м’яке та суміші для його виготовлення. Загальні технічні умови. Частина 2. Морозиво м’яке діє
ДСТУ 3924:2014 Шоколад. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4135:2014 Цукерки. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4487:2015 Майонези та майонезні соуси. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4649:2006 Мед з фітодобавками. Технічні умови діє
ДСТУ 4849:2007 Напої кавові розчинні. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 8636:2016 Овочі швидкозаморожені. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4306:2016 Олія пальмова. Технічні умови постачання діє
ДСТУ 8639:2016 Пюре-напівфабрикати фруктові. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 8642:2016 Капуста квашена. Технічні умови діє
ДСТУ 8640:2016 Соки-напівфабрикати фруктові натуральні асептичного консервування. Технічні умови діє
ДСТУ 8641:2016 Консерви. Фрукти у фруктовому соку. Технічні умови діє
ДСТУ 8645:2016 Зелень петрушки, селери та кропу сушена. Технічні умови діє
ДСТУ 4033:2018 Вафлі. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4052:2017 Крекер. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4429:2017 Галети. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4460:2018 Вироби бісквітні. Загальні технічні умови діє

 

Нові надходження ДСТУ та ДБН

позначення та назва ел.версія
(грн)
друк.видання
(грн)
ДСТУ 4794:2007 Квасоля. Технологія вирощування. Загальні вимоги149.50175.50
ДСТУ EN 60060-3:2016 (EN 60060-3:2006, IDT) Методи високовольтних випробувань. Частина 3. Визначення та вимоги під час випробувань на місці експлуатації обладнання391.00уточнюйте
ДСТУ EN 60831-1:2015 (EN 60831-1:1996, IDT) Конденсатори шунтувальні силові самовідновні для систем змінного струму на номінальну напругу до 1000 В включно. Частина 1. Загальні положення. Випробування, номінальні та робочі характеристики. Вимоги щодо безпеки. Настанова щодо монтування та експлуатування448.50уточнюйте
ДСТУ EN 60831-2:2016 (EN 60831-2:2014, IDT) Конденсатори шунтувальні силові самовідновні для систем змінного струму на номінальну напругу до 1000 В включно. Частина 2. Випробування на старіння, самовідновлення та руйнування138.00уточнюйте
ДСТУ EN 60895:2017 (EN 60895:2003, IDT; IEC 60895:2002, MOD) Робота під напругою. Струмопровідний одяг для використання за номінальної напруги до 800 кВ за змінного струму та ± 600 кВ за постійного струму483.00уточнюйте
ДСТУ EN 50407-3:2015 (EN 50407-3:2014, IDT) Кабелі багатопарні для застосування у швидкісних телекомунікаційних мережах цифрового доступу. Частина 3. Внутрішні багатопарні чотирижильні магістральні195.50уточнюйте
ДСТУ EN 13348:2017 (EN 13348:2016, IDT) Мідь і мідні сплави. Безшовні круглі мідні труби для медичних газів або вакууму264.50уточнюйте
ДСТУ EN 12735-2:2017 (EN 12735-2:2016, IDT) Мідь і мідні сплави. Безшовні круглі мідні труби для холодильної техніки та техніки кондиціювання повітря. Частина 2. Труби для устатковання310.50уточнюйте
ДСТУ EN 62271-207:2016 (EN 62271-207:2012, IDT) Пристрої контрольні розподільчі високовольтні. Частина 207. Кваліфікаційні вимоги до сейсмічної стійкості для розподільчих пристроїв з газовою ізоляцією на номінальну напругу понад 52 кВ230.00уточнюйте
ДСТУ IEC 60076-8:2016 (IEC 60076-8:1997, IDT) Трансформатори силові. Частина 8. Настанова щодо застосування1966.50уточнюйте
ДСТУ EN 12094-11:2017 (EN 12094-11:2003, IDT) Стаціонарні системи пожежогасіння. Компоненти систем газового пожежогасіння. Частина 11. Зважувальні механічні пристрої. Загальні вимоги та методи їх випробування230.00270.00
ДСТУ 7170:2010 Молочна промисловість. Продукти молочні та молоковмісні. Номенклатура та вимоги до назв115.00135.00
ДСТУ 8809:2018 Метрологія. Прилади контролю за дотриманням правил дорожнього руху з функціями фото- і відеофіксації. Вимірювачі швидкості руху транспортних засобів дистанційні, вимірювачі просторово-часових параметрів місцеположення транспортних засобів дистанційні. Метрологічні та технічні вимоги207.00243.00
ДСТУ 4953:2008 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Метод визначання вмісту крохмалю126.50148.50
ДСТУ Б EN 538:2016 Черепиця керамічна покрівельна для розташування внапусток. Випробування міцності на згин (EN 538:1994, IDT)184.00216.00

Всі нові надходження ДСТУ


 
Copyright © 2006-2019 epicentre.com.ua. All rights reserved.