ДСТУ 4791:2007 Підщепи плодових культур. Методи визначення якості

 

ДСТУ / ДБН за тематикою контента

Позначення та назва  
ДСТУ 4290:2004 Якість ґрунту. Методи визначання валового фосфору і валового калію в модифікації ННЦ ІГА ім. О.Н. Соколовського діє
ДСТУ-Н 4462.5.01:2006 Охорона природи. Поводження з відходами. Визначення нормативів утворювання відходів коксохімічного виробництва діє
ДСТУ 4683:2006 Вироби кондитерські. Методи визначення органолептичних показників якості, розмірів, маси нетто і складових частин діє
ДСТУ 4720:2007 Саджанці малини і ожини. Технічні умови діє
ДСТУ 4791:2007 Підщепи плодових культур. Методи визначення якості діє
ДСТУ 4792:2007 Саджанці плодових культур. Методи визначення якості діє
ДСТУ 7026:2009 Саджанці обліпихи. Технічні умови діє
ДСТУ 7158:2010 М’ясо. Свинина в тушах і півтушах. Технічні умови діє
ДСТУ ISO 11262:2005 Якість ґрунту. Визначання ціанидів діє
ДСТУ 7348:2013 Вироби макаронні. Правила приймання і методи визначання якості діє
ДСТУ 7639:2014 Культури кісточкові. Щепи. Вимоги та методи контролювання діє
ДСТУ 7804:2015 Продукти переробляння фруктів та овочів. Методи визначання сухих речовин або вологи діє
ДСТУ 7881:2015 Добрива органічні та органо-мінеральні. Номенклатура показників якості діє
ДСТУ 7993:2015 Яблука квашені. Технічні умови діє
ДСТУ 7999:2015 Продукти харчові. Методи визначання молочнокислих бактерій діє
ДСТУ 8004:2015 Концентрати харчові. Методи визначання вологи діє
ДСТУ 8075:2015 Консерви. Баклажани обжарені. Технічні умови діє
ДСТУ 8077:2015 Консерви із кавунів. Технічні умови діє
ДСТУ 8083:2015 Консерви із солодкого перцю. Технічні умови діє
ДСТУ 8103:2015 Цибуля ріпчаста сушена. Технічні умови діє
ДСТУ 8193:2015 Буряки цукрові. Методи визначання шкідливості хвороб і шкідливих комах безвисадкових насінників діє
ДСТУ 8334:2015 Живці плодових та ягідних культур. Технічні умови діє
ДСТУ 8335:2015 Підщепи плодових культур. Технічні умови діє
ДСТУ 8403:2015 Продукти перероблення фруктів. Метод визначання здатності фруктово-ягідного пюре утворювати желе та пат діє
ДСТУ 8404:2015 Концентрати харчові. Методи визначання якості паковання, маси нетто, об’ємної маси, масової частки окремих компонентів, розміру окремих видів продукту та крупності помелу діє
ДСТУ 8494:2015 Фрукти насіннячкові сушені. Технічні умови діє
ДСТУ 8643:2016 Картопля сушена. Технічні умови діє
ДСТУ Б А.1.2-2:2009 Оцінювання відповідності у будівництві згідно з Технічним регламентом будівельних виробів, будівель і споруд. Порядок оцінювання відповідності продукції встановленим вимогам діє
ДСТУ-Н Б А.1.1-88:2008 Настанова. Керівний документ D.СЄ Маркування згідно Директиви стосовно будівельних виробів. діє
ДСТУ 4937:2008 Матеріал шипшини садивний. Технічні умови діє
ДСТУ 4938:2008 Саджанці плодових культур. Технічні умови діє
ДСТУ Б А.1.2-4:2009 Оцінювання відповідності у будівництві згідно з Технічним регламентом будівельних виробів, будівель і споруд. Реєстр декларацій відповідності, сертифікатів та бланки документів діє
ДСТУ 8645:2016 Зелень петрушки, селери та кропу сушена. Технічні умови діє

 

Нові надходження ДСТУ та ДБН

позначення та назва ел.версія
(грн)
друк.видання
(грн)
ДСТУ EN ISO 20776-1:2014 Клінічні лабораторні дослідження та тест-системи для діагностики in vitro. Випробування чутливості інфекційних агентів та оцінювання характеристик засобів для випробування антимікробної чутливості. Частина 1. Референтний метод випробування in vitro активності антимікробних агентів щодо аеробних мікроорганізмів, які швидко ростуть, збудників інфекційних захворювань (EN ISO 20776-1:2006, IDT)276.00300.00
ДСТУ ГОСТ 12.2.116:2007 Машини листозгинальні три- та чотиривалкові. Вимоги щодо безпеки161.00189.00
ДСТУ EN 60947-1:2017 (EN 60947-1:2007; А1:2011; А2:2014, IDT; IEC 60947-1:2007, А1:2010; А2:2014, IDT) Апаратура комутаційна та апаратура керування низьковольтна. Частина 1. Загальні правила2369.002781.00
ДСТУ 3353-96 Консерви. Фрукти мариновані. Технічні умови230.00уточнюйте
ДСТУ 1919-91 Естрагон свіжий. Технічні умови115.00135.00
ДСТУ 3433-96 (ГОСТ 27.005-97) Надійність техніки. Моделі відмов. Основні положення529.00621.00
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-06:2007 Квасоля. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-06:2001, IDT)126.50148.50
ДСТУ ISO 939:2008 Спеції і приправи. Визначення вмісту вологи. Метод відгону (ISO 939:1980, IDT)115.00135.00
ДСТУ 8147:2015 Капуста броколі свіжа. Технічні умови149.50175.50
ДСТУ ГОСТ 26165:2009 Взуття дитяче. Загальні технічні умови (ГОСТ 26165-2003, IDT)195.50229.50
ДСТУ 4794:2007 Квасоля. Технологія вирощування. Загальні вимоги149.50175.50
ДСТУ EN 60060-3:2016 (EN 60060-3:2006, IDT) Методи високовольтних випробувань. Частина 3. Визначення та вимоги під час випробувань на місці експлуатації обладнання391.00уточнюйте
ДСТУ EN 60831-1:2015 (EN 60831-1:1996, IDT) Конденсатори шунтувальні силові самовідновні для систем змінного струму на номінальну напругу до 1000 В включно. Частина 1. Загальні положення. Випробування, номінальні та робочі характеристики. Вимоги щодо безпеки. Настанова щодо монтування та експлуатування448.50уточнюйте
ДСТУ EN 60831-2:2016 (EN 60831-2:2014, IDT) Конденсатори шунтувальні силові самовідновні для систем змінного струму на номінальну напругу до 1000 В включно. Частина 2. Випробування на старіння, самовідновлення та руйнування138.00уточнюйте
ДСТУ EN 60895:2017 (EN 60895:2003, IDT; IEC 60895:2002, MOD) Робота під напругою. Струмопровідний одяг для використання за номінальної напруги до 800 кВ за змінного струму та ± 600 кВ за постійного струму483.00уточнюйте

Всі нові надходження ДСТУ


 
Copyright © 2006-2019 epicentre.com.ua. All rights reserved.