ДСТУ 4791:2007 Підщепи плодових культур. Методи визначення якості

 

ДСТУ / ДБН за тематикою контента

Позначення та назва  
ДСТУ 4290:2004 Якість ґрунту. Методи визначання валового фосфору і валового калію в модифікації ННЦ ІГА ім. О.Н. Соколовського діє
ДСТУ-Н 4462.5.01:2006 Охорона природи. Поводження з відходами. Визначення нормативів утворювання відходів коксохімічного виробництва діє
ДСТУ 4683:2006 Вироби кондитерські. Методи визначення органолептичних показників якості, розмірів, маси нетто і складових частин діє
ДСТУ 4720:2007 Саджанці малини і ожини. Технічні умови діє
ДСТУ 4791:2007 Підщепи плодових культур. Методи визначення якості діє
ДСТУ 4792:2007 Саджанці плодових культур. Методи визначення якості діє
ДСТУ 7026:2009 Саджанці обліпихи. Технічні умови діє
ДСТУ 7158:2010 М’ясо. Свинина в тушах і півтушах. Технічні умови діє
ДСТУ ISO 11262:2005 Якість ґрунту. Визначання ціанидів діє
ДСТУ 7348:2013 Вироби макаронні. Правила приймання і методи визначання якості діє
ДСТУ 7639:2014 Культури кісточкові. Щепи. Вимоги та методи контролювання діє
ДСТУ 7804:2015 Продукти переробляння фруктів та овочів. Методи визначання сухих речовин або вологи діє
ДСТУ 7881:2015 Добрива органічні та органо-мінеральні. Номенклатура показників якості діє
ДСТУ 7993:2015 Яблука квашені. Технічні умови діє
ДСТУ 7999:2015 Продукти харчові. Методи визначання молочнокислих бактерій діє
ДСТУ 8004:2015 Концентрати харчові. Методи визначання вологи діє
ДСТУ 8075:2015 Консерви. Баклажани обжарені. Технічні умови діє
ДСТУ 8077:2015 Консерви із кавунів. Технічні умови діє
ДСТУ 8083:2015 Консерви із солодкого перцю. Технічні умови діє
ДСТУ 8103:2015 Цибуля ріпчаста сушена. Технічні умови діє
ДСТУ 8193:2015 Буряки цукрові. Методи визначання шкідливості хвороб і шкідливих комах безвисадкових насінників діє
ДСТУ 8334:2015 Живці плодових та ягідних культур. Технічні умови діє
ДСТУ 8335:2015 Підщепи плодових культур. Технічні умови діє
ДСТУ 8403:2015 Продукти перероблення фруктів. Метод визначання здатності фруктово-ягідного пюре утворювати желе та пат діє
ДСТУ 8404:2015 Концентрати харчові. Методи визначання якості паковання, маси нетто, об’ємної маси, масової частки окремих компонентів, розміру окремих видів продукту та крупності помелу діє
ДСТУ 8494:2015 Фрукти насіннячкові сушені. Технічні умови діє
ДСТУ 8643:2016 Картопля сушена. Технічні умови діє
ДСТУ Б А.1.2-2:2009 Оцінювання відповідності у будівництві згідно з Технічним регламентом будівельних виробів, будівель і споруд. Порядок оцінювання відповідності продукції встановленим вимогам діє
ДСТУ-Н Б А.1.1-88:2008 Настанова. Керівний документ D.СЄ Маркування згідно Директиви стосовно будівельних виробів. діє
ДСТУ 4937:2008 Матеріал шипшини садивний. Технічні умови діє
ДСТУ 4938:2008 Саджанці плодових культур. Технічні умови діє
ДСТУ Б А.1.2-4:2009 Оцінювання відповідності у будівництві згідно з Технічним регламентом будівельних виробів, будівель і споруд. Реєстр декларацій відповідності, сертифікатів та бланки документів діє
ДСТУ 8645:2016 Зелень петрушки, селери та кропу сушена. Технічні умови діє

 

Нові надходження ДСТУ та ДБН

позначення та назва ел.версія
(грн)
друк.видання
(грн)
назва документу дата надходження/зміни вартість (грн)
електронної версії
вартість (грн)
друкованого видання

Всі нові надходження ДСТУ


 
Copyright © 2006-2019 epicentre.com.ua. All rights reserved.