ДСТУ 4562:2006 Олія кокосова. Технічні умови постачання

 

ДСТУ / ДБН за тематикою контента

Позначення та назва  
ДСТУ 281-95 Консерви. Соуси делікатесні. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 692:2004 Ожина свіжа. Технічні умови діє
ДСТУ 1009:2005 Цукор ванільний. Технічні умови діє
ДСТУ 1052:2005 Гірчиця харчова. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 1055:2006 Крупи, що швидко розварюються. Технічні умови діє
ДСТУ 2284:2010 Риба жива. Загальні технічні вимоги діє
ДСТУ 2435:2007 Сливи сушені. Технічні умови діє
ДСТУ 2450:2006 Оцти з харчової сировини. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 2651:2005/ГОСТ 380-2005 Сталь вуглецева звичайної якості. Марки діє
ДСТУ 2661:2010 Молоко коров’яче питне. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 2717:2006 Концентрати харчові. Суміші пряноароматичні для перших і других обідніх страв. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 3057-95 (ГОСТ 2222-95) Метанол технічний. Технічні умови діє
ДСТУ 3190-95 Гарбузи продовольчі свіжі. Технічні умови діє
ДСТУ 3246-95 Томати свіжі. Технічні умови діє
ДСТУ 3247-95 Огірки свіжі. Технічні умови діє
ДСТУ 3500:2009 Макулатура паперова й картонна. Технічні умови діє
ДСТУ 3805-98 Кавуни продовольчі свіжі. Технічні умови діє
ДСТУ 3885-99 (IEC 61515:1995) Кабелі термопарні і термопари в мінеральній ізоляції. Загальні технічні вимоги діє
ДСТУ 3984-2000 Припаси і підварки (напівфабрикати). Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4008-2001 Консерви. Соки фруктові, овочеві та овоче-фруктові для дитячого харчування. Технічні умови діє
ДСТУ 4081-2002 Енергозбереження. Енергетичне маркування електрообладнання побутового призначення. Загальні технічні вимоги діє
ДСТУ 4101-2002 Оброблення хмелю після збирання. Вимоги та контролювання технологічних процесів діє
ДСТУ 4120-2002 Комбікорми повнораціонні для сільськогосподарської птиці. Технічні умови діє
ДСТУ 4132-2002 Насоси відцентрові загальнопромислового застосування. Вимоги до проектування, виготовлення, постачання, монтажу та експлуатації. Звід правил діє
ДСТУ 4136-2002 Солодощі східні типу карамелі. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4164:2003 Напої лікеро-горілчані. Правила приймання і методи випробування діє
ДСТУ 4165:2003 Горілки і горілки особливі. Правила приймання і методи випробування діє
ДСТУ 4171:2003 Маркування електричного обладнання стосовно показників електроживлення. Вимоги безпеки не діє
ДСТУ 4181:2003 Спирт етиловий ректифікований і спирт етиловий-сирець. Правила приймання і методи випробувань діє
ДСТУ 4221:2003 Спирт етиловий ректифікований. Технічні умови діє
ДСТУ 4256:2003 Горілки і горілки особливі. Технічні умови діє
ДСТУ 4257:2003 Напої лікеро-горілчані. Технічні умови діє
ДСТУ 4258:2003 Напої слабоалкогольні. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4263:2003 Саджанці чорної, золотистої смородини, порічок червоних і білих та йошти. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4264:2003 Саджанці аґрусу. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4284:2004 Спирт етиловий ректифікований абсолютований. Технічні умови діє
ДСТУ 4285:2004 Кишки. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4320-5:2004 Коротколанкові вантажопідіймальні ланцюги. Вимоги безпеки. Частина 5. Стропи ланцюгові. Клас 4 не діє
ДСТУ 4335:2004 Жири кондитерські, кулінарні, хлібопекарські та для молочної промисловості. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4343:2004 Йогурти. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4352:2004 Енергозбереження. Енергетичне маркування електрообладнання побутової призначеності. Визначання енергетичної ефективності кондиціонерів повітря діє
ДСТУ 4417:2005 Кефір. Технічні умови діє
ДСТУ 4437:2005 Напівфабрикати м’ясні та м’ясорослинні січені. Технічні умови діє
ДСТУ 4462.3.02:2006 Охорона природи. Поводження з відходами. Пакування, маркування і захоронення відходів. Правила перевезення відходів. Загальні технічні та організаційні вимоги діє
ДСТУ 4482:2005 Премікси. Технічні умови діє
ДСТУ 4485:2005 Вовна овеча однорідна тонка. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4488:2005 Нафта і нафтопродукти. Методи відбирання проб діє
ДСТУ 8728:2017 Продукти харчові згущені з молоком. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 5004:2017 Какао-масло. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4500-5:2005 Вантажі небезпечні. Марковання діє
ДСТУ 4504:2005 Ядра бобів арахісу. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4512:2006 Державний прапор України. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4518:2008 Продукти харчові. Маркування для споживачів. Загальні правила не діє
ДСТУ 4534:2006 Олія соєва. Технічні умови діє
ДСТУ 4544:2006 Мило господарське тверде. Технічні умови діє
ДСТУ 4554:2006 Сир кисломолочний. Технічні умови діє
ДСТУ 4560:2006 Майонези. Правила приймання та методи випробування діє
ДСТУ 4561:2006 Соуси салатні. Технічні умови діє
ДСТУ 4562:2006 Олія кокосова. Технічні умови постачання діє
ДСТУ 4565:2006 Ряжанка та варенець. Технічні умови діє
ДСТУ 4583:2006 Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4585:2006 Вироби хлібобулочні здобні. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4587:2006 Вироби булочні. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4588:2006 Вироби хлібобулочні для спеціального дієтичного споживання. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4598:2006 Олія гірчична. Технічні умови діє
ДСТУ 4608:2006 Чипси і снеки картопляні. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4615:2006 Магістральні трубопроводи. Деталі сталеві приварні на PN до 10 МПа. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4618:2006 Східні солодощі борошняні. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4635:2006 Сири плавлені. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4639:2006 Казеїн технічний. Технічні умови діє
ДСТУ 4645:2006 Виноматеріали коньячні. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4650:2006 Спирт етиловий ректифікований «Номінал». Технічні умови діє
ДСТУ 4662:2006 Прополіс. Технічні умови діє
ДСТУ 4667:2006 Віск бджолиний промисловий. Технічні умови діє
ДСТУ 4668:2006 Продукти зі свинини варені, копчено-варені, копчено-запечені, запечені, смажені, сирокопчені. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4683:2006 Вироби кондитерські. Методи визначення органолептичних показників якості, розмірів, маси нетто і складових частин діє
ДСТУ 4684:2006 Сінаж. Технічні умови діє
ДСТУ 4688:2006 Східні солодощі типу м’яких цукерок. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4696:2006 Консерви. Гриби мариновані та відварені. Технічні умови діє
ДСТУ 4700:2006 Коньяки України. Технічні умови діє
ДСТУ 4705:2006 Настої спиртові з рослинної сировини для лікеро-горілчаного виробництва. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4720:2007 Саджанці малини і ожини. Технічні умови діє
ДСТУ 4733:2007 Морозиво молочне, вершкове, пломбір. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4734:2007 Морозиво плодово-ягідне, ароматичне, щербет, лід. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4735:2007 Морозиво з комбінованим складом сировини. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4764:2007 Скраби косметичні. Загальні технічні умови не діє
ДСТУ 4776:2007 Лист стевії медової (stevia rebaudiana bertoni). Заготовляння для промислового переробляння діє
ДСТУ 4780:2007 Садивний матеріал горіхоплідних культур. Технічні умови діє
ДСТУ 4782:2007 Силос із зелених рослин. Технічні умови діє
ДСТУ 4836:2007 Сидри. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4837:2007 Фрукти та ягоди швидкозаморожені. Технічні умови діє
ДСТУ 4842:2007 Порошок гірчичний. Технічні умови діє
ДСТУ 4843:2007 Ядро соняшникового насіння. Технічні умови діє
ДСТУ 4848:2007 Напівфабрикати кондитерські. Маси горіхові та шоколадно-горіхові. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4391:2017 Какао-порошок. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 5016:2008 Ентомологічні препарати трихограми. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 5033:2008 Соапсток. Технічні умови діє
ДСТУ 5035:2008 Журавлина свіжа. Технічні умови діє
ДСТУ 5039:2008 Брусниця свіжа. Технічні умови діє
ДСТУ 5065:2008 Олія оливкова. Технічні умови постачання діє
ДСТУ 6006:2008 Насіння овочевих, баштанних культур та кормових коренеплодів. Пакування, маркування, транспортування та зберігання. Технічні умови діє
ДСТУ 6023:2008 Шкурки ягнят і козенят невичинені. Технічні умови діє
ДСТУ 6025:2008 Риба солена. Технічні умови діє
ДСТУ 6028:2008 Напівфабрикати з м’ясом у тістовій оболонці заморожені. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 6029:2008 Напівфабрикати фруктові та ягідні (подрібнені та пюреподібні) швидкозаморожені. Технічні умови діє
ДСТУ 6035:2008 Вермути. Технічні умови діє
ДСТУ 6036:2008 Вина плодово-ягідні. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 6047:2008 Олія волоського горіха. Технічні умови діє
ДСТУ 6060:2008 Консерви. Компоти асорті українські. Технічні умови діє
ДСТУ 6072:2009 Повидло. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 6075:2009 Цукати. Технічні умови діє
ДСТУ 6085:2009 Консерви. Перець солодкий маринований. Технічні умови діє
ДСТУ 6087:2009 Консерви. Соуси фруктові. Технічні умови діє
ДСТУ 6090:2009 Напівфабрикати концентровані. Наповнювачі з фруктів та овочів. Технічні умови діє
ДСТУ 7004:2009 Вулики. Технічні умови діє
ДСТУ 7007:2009 Мед штучний. Технічні умови діє
ДСТУ 7026:2009 Саджанці обліпихи. Технічні умови діє
ДСТУ 7028:2009 Рослинництво. Гранули хмелю. Технічні умови діє
ДСТУ 7035:2009 Морква свіжа. Технічні умови діє
ДСТУ 7037:2009 Капуста білоголова свіжа. Технічні умови діє
ДСТУ 7041:2009 Вироби хлібобулочні сухарні. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 7042:2009 Вироби хлібобулочні бубличні. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 7043:2009 Вироби макаронні. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 7065:2009 Бринза. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 7072:2009 Напої міцні з плодових спиртів. Технічні умови діє
ДСТУ 7120:2009 Вовна овеча немита. Маркування, пакування, транспортування і зберігання діє
ДСТУ 7126:2009 Сиропи. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 7158:2010 М’ясо. Свинина в тушах і півтушах. Технічні умови діє
ДСТУ 7165:2010 Горошок зелений консервований. Технічні умови діє
ДСТУ 7174:2010 Чай чорний байховий фасований. Технічні умови діє
ДСТУ 7203-1:2010 Засоби для ходіння. Загальні технічні умови. Частина 1. Засоби для ходіння, керовані однією рукою діє
ДСТУ ЕЭК ООН DDF-02:2007 Ядра волоських горіхів. Настанови щодо постачання і контролювання якості діє
ДСТУ ЕЭК ООН DDF-07:2007 Чорнослив. Настанови щодо постачання і контролювання якості діє
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-07:2007 Чорниця та лохина. Настанови щодо постачання і контролювання якості діє
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007 Фрукти цитрусові. Настанови щодо постачання і контролювання якості діє
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-16:2007 Фенхель. Настанови щодо постачання і контролювання якості діє
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-24:2007 Гриби культивовані (Agaricus). Настанови щодо постачання і контролювання якості діє
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-28:2007 Перець солодкий стручковий. Настанови щодо постачання і контролювання якості діє
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-29:2007 Сливи. Настанови щодо постачання і контролювання якості діє
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-31:2007 Картопля продовольча. Настанови щодо постачання і контролювання якості діє
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-37:2007 Кавуни. Настанови щодо постачання і контролювання якості діє
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-50:2007 Яблука. Настанови щодо постачання і контролювання якості діє
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-52:2007 Картопля рання та продовольча. Настанови щодо постачання і контролювання якості діє
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-54:2007 Гриби білі. Настанови щодо постачання і контролювання якост діє
ДСТУ ЕЭК ООН ECE/AGRI/135:2007 Свинина. Туші та відруби. Настанови щодо постачання і контролювання якост діє
ДСТУ ЕЭК ООН ECE/TRADE/326:2007 Яловичина. Туші та відруби. Настанови щодо постачання і контролювання якості діє
ДСТУ EN 54-17:2009 Системи пожежної сигналізації. Частина 17. Ізолятори короткого замикання діє
ДСТУ EN 388:2005 Рукавички для захисту від механічних ушкоджень. Загальні технічні вимоги та методи випробування не діє
ДСТУ EN 622-5:2010 Плити деревинноволокнисті. Технічні умови. Частина 5. Вимоги до плит, виготовлених сухим способом (MDF) діє
ДСТУ EN 818-4-2001 Коротколанкові вантажопідіймальні ланцюги. Вимоги безпеки. Частина 4. Стропи ланцюгові. Клас 8 не діє
ДСТУ EN 1092-2:2010 Фланці і їх з’єднання. Круглі фланці для труб, клапанів, з’єднувальної арматури та допоміжних деталей з вказаним номінальним тиском PN. Частина 2. Чавунні фланці діє
ДСТУ prEN 1303:2004 Будівельна фурнітура. Циліндрові механізми для замків. Технічні вимоги та методи випробування не діє
ДСТУ EN 1552:2010 Машини для підземних гірничих робіт. Виймальні машини у вибої. Вимоги щодо безпеки очисних комбайнів і стругових установок діє
ДСТУ EN 1677-5:2005 Стропові елементи. Вимоги безпеки. Частина 5. Гаки вантажопідіймальні сталеві ковані з запобіжним замком. Клас 4 не діє
ДСТУ EN 1677-6:2005 Стропові елементи. Вимоги безпеки. Частина 6. Ланки. Клас 4 не діє
ДСТУ EN 10088-3:2010 Сталі нержавкі. Частина 3. Напівготова продукція, заготівки, прутки, дріт, профілі та полірована продукція з корозійнотривких сталей загальної призначеності. Технічні умови постачання діє
ДСТУ EN 10222-1:2005 Поковки сталеві для роботи під тиском. Частина 1. Загальні вимоги до поковок вільного кування не діє
ДСТУ EN 10250-1:2008 Поковки сталеві ковані для машинобудування загальної призначеності. Частина 1. Загальні вимоги діє
ДСТУ EN 12935:2008 Пір’я й пух. Гігієна та вимоги чистоти діє
ДСТУ EN 13253:2006 Геотекстиль та віднесені до геотекстилю вироби. Необхідні характеристики для використання в роботах з контролювання ерозії (захист узбережжя, берегові покриви) не діє
ДСТУ EN 13265:2008 Геотекстиль та віднесені до геотекстилю вироби. Необхідні характеристики для використання в проектах щодо утримання рідких відходів не діє
ДСТУ EN 25580:2006 Неруйнівний контроль. Промислові радіографічні негативоскопи. Мінімальні вимоги діє
ДСТУ IEC 60245-1:2004 Кабелі з ґумовою ізоляцією на номінальну напругу до 450/750 В включно. Частина 1. Загальні вимоги діє
ДСТУ IEC 61347-2-4:2007 Пристрої керування лампами. Частина 2-4. Додаткові вимоги до електронних пускорегулювальних пристроїв з живленням від джерел постійного струму для загального освітлення діє
ДСТУ IEC 61921:2006 Конденсатори силові. Низьковольтні батареї конденсаторів для коригування коефіцієнта потужності не діє
ДСТУ ISO 898-1:2003 Механічні властивості кріпильних виробів, виготовлених з вуглецевої і легованої сталі. Частина 1. Болти, гвинти і шпильки діє
ДСТУ ISO 959-1:2008 Перець (Piper nigrum L.) горошком чи змелений. Технічні умови. Частина 1. Чорний перець діє
ДСТУ ISO 972:2008 Перець стручковий червоний, цілий чи змелений (порошкоподібний). Технічні умови діє
ДСТУ ISO 3506-3:2008 Механічні властивості кріпильних виробів із корозійностійкої нержавкої сталі. Частина 3. Ґвинти установні та подібні кріпильні вироби, які не працюють на розтягування діє
ДСТУ ISO 3506-4:2007 Механічні властивості кріпильних виробів із корозійностійкої нержавкої сталі. Частина 4. Самонарізувальні ґвинти діє
ДСТУ ISO 3758:2005 Матеріали текстильні. Маркування символами щодо догляду діє
ДСТУ ISO 4417-2001/ГОСТ ИСО 4417-2002 Одяг. Головні убори. Позначення розмірів діє
ДСТУ ISO 5151:2010 Кондиціонери та теплові насоси безканальні. Випробування та визначення робочих характеристик діє
ДСТУ ISO 5999:2009 Матеріали полімерні пористі еластичні. Пінополіуретан, який використовують під навантагою, окрім основи килимів. Технічні умови діє
ДСТУ ISO 6497:2005 Корми для тварин. Методи відбирання проб діє
ДСТУ ISO 6591-1:2005 Паковання. Мішки. Характеристика та метод вимірювання. Частина 1. Мішки паперові порожні діє
ДСТУ ISO 7005-1:2005 Металеві фланці. Частина 1. Сталеві фланці діє
ДСТУ ISO 7005-3:2010 Металеві фланці. Частина 3. Фланці з мідних сплавів та комбіновані діє
ДСТУ ISO 7409:2003 Добрива. Маркування. Вимоги до форми та змісту діє
ДСТУ ISO 7558:2005 Фрукти та овочі. Настанова щодо фасування діє
ДСТУ ISO 7858-1:2006 Вимірювання витрати води в закритих трубопроводах. Лічильники холодної питної води комбіновані. Частина 1. Технічні вимоги діє
ДСТУ ISO 7900-2001 Дріт сталевий оцинкований для огородження. Технічні умови діє
ДСТУ ISO 8458-1:2007 Дріт сталевий для механічних пружин. Частина 1. Загальні вимоги діє
ДСТУ ISO 9098-1:2009 Меблі побутові. Ліжка двоярусні. Вимоги щодо безпеки та випробування. Частина 1. Вимоги щодо безпеки діє
ДСТУ ISO 9453:2007 Сплави м’яких припоїв. Хімічний склад і сортамент діє
ДСТУ ISO 10571:2003 Шини для самохідних кранів та подібних спеціалізованих машин. Позначення, розміри, номінальні навантаження діє
ДСТУ ISO 13256-1:2004 Теплові насоси з водяним джерелом. Випробування і оцінювання номінальних характеристик. Частина 1. Водоповітряні і розсолоповітряні теплові насоси діє
ДСТУ ISO 15012-2:2009 Охорона здоров?я і безпека у зварюванні та споріднених процесах. Перевірка і маркування обладнання для фільтрування повітря. Частина 2. Визначення мінімального об’єму потоку повітря через зонти і насадки діє
ДСТУ ISO 16650:2009 Дріт бортовий для шин. Технічні умови діє
ДСТУ 4333:2018 Мармелад. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 8719:2017 Продукти яєчні. Технічні умови діє
ДСТУ 4492:2017 Олія соняшникова. Технічні умови діє
ДСТУ 8709:2017 Вироби хлібобулочні листкові. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 8708:2017 Сухарі панірувальні. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 8707:2017 (ISO 17464:2016, MOD) Камери пневматичні для механічних транспортних засобів. Технічні вимоги та методи випробування діє
ДСТУ 4803:2013 Торти і тістечка. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 5005:2014 Жири рослинні. Еквіваленти, поліпшувачі, замінники та сурогати какао-масла. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 7335:2013 Сплав зерновий та ростки солодові. Технічні умови діє
ДСТУ 7344:2013 Дріжджі пивні. Технічні умови діє
ДСТУ 7374:2013 Пасти шоколадні. Технічні умови діє
ДСТУ 7376:2013 Какао-макуха. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 7411:2013 Прянощі. Мускатний горіх. Технічні умови діє
ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 7518:2014 Сири м’які з козиного молока. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 7521:2014 Напівфабрикат кондитерський. Сухі суміші для “Гарячого шоколаду”. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 7546:2014 Олія з насіння винограду. Технічні умови діє
ДСТУ 7547:2014 Консерви. Кабачки консервовані. Технічні умови діє
ДСТУ 7609:2014 Вугілля кам’яне та кокс. Механізоване відбирання проб. Частина 5. Кокс. Відбирання проб з рухомих потоків діє
ДСТУ 7612:2014 Томати свіжі для промислового перероблення. Технічні умови діє
ДСТУ 7623:2014 Глазур та покриття для морозива. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 7657:2014 Сировина каракулево-смушкова, мерлушкова і шкурки козлика невичинені. Пакування, маркування, транспортування та зберігання діє
ДСТУ 7681:2015 Консерви м’ясні. М’ясо птиці у власному соку. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 7701:2015 Крупи горохові. Технічні умови діє
ДСТУ 7702:2015 Борошно гречане. Технічні умови діє
ДСТУ 7707:2015 Вироби булочні. Традиційний асортимент. Загальні вимоги діє
ДСТУ 7708:2015 Здоба українська. Традиційний асортимент. Загальні вимоги діє
ДСТУ 7709:2015 Сухарі здобні пшеничні. Традиційний асортимент. Загальні вимоги діє
ДСТУ 7786:2015 Гриби. Глива звичайна свіжа. Технічні умови діє
ДСТУ 7792:2015 Лінії для виробництва масла вершкового та спредів. Маслоутворювачі. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 7797:2015 Оселедці гарячого копчення. Технічні умови діє
ДСТУ 7798:2015 Папір для гофрування. Технічні умови діє
ДСТУ 7812:2015 Риба океанічного промислу пряного соління. Технічні умови діє
ДСТУ 7813:2015 Риба пряно-копчена. Технічні умови діє
ДСТУ 7821:2015 Черевоногі молюски живі харчові. Технічні умови діє
ДСТУ 7954:2015 Тканини шовкові та змішані. Первинне пакування та маркування діє
ДСТУ 7958:2015 Матеріали текстильні. Пакування, маркування, транспортування та зберігання діє
ДСТУ 7959:2015 Полотна неткані. Первинне пакування та маркування діє
ДСТУ 7981:2015 Перець стручковий гострий свіжий. Технічні умови діє
ДСТУ 7989:2015 Огірки консервовані. Технічні умови діє
ДСТУ 7990:2015 Консерви. Закуски з квашених овочів. Технічні умови діє
ДСТУ 7991:2015 Консерви. Буряки і морква гарнірні. Технічні умови діє
ДСТУ 7993:2015 Яблука квашені. Технічні умови діє
ДСТУ 8000:2015 Консерви. Салати та соуси гарбузові. Технічні умови діє
ДСТУ 8001:2015 Бісквіти. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 8002:2015 Томати солені. Технічні умови діє
ДСТУ 8005:2015 Прянощі. Імбир. Технічні умови діє
ДСТУ 8007:2015 Прянощі. Коріандр. Технічні умови діє
ДСТУ 8008:2015 Консерви. Салати десертні. Технічні умови діє
ДСТУ 8017:2015 Консерви. Соуси овочево-фруктові структуровані. Технічні умови діє
ДСТУ 8028:2015 Порошок із плодових вичавок. Технічні умови діє
ДСТУ 8032:2015 Консерви. Мармеліти фруктові для дитячого харчування. Технічні умови діє
ДСТУ 8033:2015 Часник насіннєвий. Сортові та посівні якості. Технічні умови діє
ДСТУ 8036:2015 Консерви фруктові для дієтичного харчування. Технічні умови діє
ДСТУ 8042:2015 Часник зелений свіжий. Технічні умови діє
ДСТУ 8043:2015 Борошно вапнякове для сільськогосподарських тварин. Технічні умови діє
ДСТУ 8053:2015 Консерви «Кабачки по-українськи». Технічні умови діє
ДСТУ 8057:2015 Консерви. Добавки фруктові та овочеві для збагачення продуктів дитячого харчування. Технічні умови діє
ДСТУ 8058:2015 Консерви фруктові, овоче-фруктові з біологічно активними компонентами для дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умови діє
ДСТУ 8061:2015 Шпинат свіжий. Технічні умови діє
ДСТУ 8070:2015 Кальвадоси України. Технічні умови діє
ДСТУ 8071:2015 Пресерви рибні. Риба дрібна пряного соління. Технічні умови діє
ДСТУ 8073:2015 Консерви. Сік березовий з цукром. Технічні умови діє
ДСТУ 8074:2015 Консерви. Соки та сокові продукти. Коктейлі. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 8075:2015 Консерви. Баклажани обжарені. Технічні умови діє
ДСТУ 8077:2015 Консерви із кавунів. Технічні умови діє
ДСТУ 8079:2015 Консерви. Капуста цвітна. Технічні умови діє
ДСТУ 8080:2015 Кумис. Технічні умови діє
ДСТУ 8081:2015 Консерви. Приправи і соуси овочеві та овоче-фруктові. Технічні умови діє
ДСТУ 8083:2015 Консерви із солодкого перцю. Технічні умови діє
ДСТУ 8084:2015 Продукти сухі овоче-молочні і фруктово-молочні з зерновими добавками для дитячого харчування. Технічні умови діє
ДСТУ 8087:2015 Консерви. Пудинги фруктові та овоче-фруктові для дитячого харчування. Технічні умови діє
ДСТУ 8090:2015 Консерви. Салати з цукрової кукурудзи з овочами. Технічні умови діє
ДСТУ 8092:2015 Консерви. Овочі мариновані. Технічні умови діє
ДСТУ 8093:2015 Саджанці деревних рослин із відкритою кореневою системою. Пакування, маркування, транспортування та зберігання. Загальні вимоги діє
ДСТУ 8095:2015 Пресерви рибні. Оселедці спеціального та пряного соління. Технічні умови діє
ДСТУ 8097:2015 Пресерви рибні. Сайра спеціального та пряного соління. Технічні умови діє
ДСТУ 8102:2015 Консерви. Компоти фруктові для дитячого харчування. Технічні умови діє
ДСТУ 8103:2015 Цибуля ріпчаста сушена. Технічні умови діє
ДСТУ 8107:2015 Салат свіжий. Технічні умови діє
ДСТУ 8112:2015 Суміш сольова пряна. Технічні умови діє
ДСТУ 8114:2015 Консерви овоче-фруктові та овоче-м’ясні для спеціального дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умови діє
ДСТУ 8117:2015 Риба дрібна гарячого копчення. Технічні умови діє
ДСТУ 8118:2015 Яйця курячі інкубаційні. Технічні умови діє
ДСТУ 8126:2015 Консерви рибні. Риба в желе. Технічні умови діє
ДСТУ 8127:2015 Консерви м’ясні. Язики. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 8134:2015 Консерви. Суміші томатні для дитячого харчування. Технічні умови діє
ДСТУ 8135:2015 Продукти прикорму для дитячого харчування. Консерви м’ясні. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 8164:2015 Препарати ветеринарні. Належна виробнича практика діє
ДСТУ 8171:2015 Горох овочевий свіжий для консервування. Технічні умови діє
ДСТУ 8172:2015 Шоколад у порошку. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 8175:2015 Олія ріпакова. Технічні умови діє
ДСТУ 8318:2015 Машини для викопування саджанців плодових культур. Технічні умови діє
ДСТУ 8334:2015 Живці плодових та ягідних культур. Технічні умови діє
ДСТУ 8335:2015 Підщепи плодових культур. Технічні умови діє
ДСТУ 8399:2015 Папір для виробів санітарно-гігієнічної призначеності. Технічні умови діє
ДСТУ 8400:2015 Папір. Пакування, маркування, транспортування і зберігання діє
ДСТУ 8401:2015 Картон. Пакування, маркування, транспортування і зберігання діє
ДСТУ-Н CODEX STAN 33:2014 Олія маслинова першого пресування, рафінована та рафінована маслинова олія з макухи. Основні показники діє
ДСТУ-H CODEX STAN 118:2014 Харчові продукти спеціального дієтичного споживання для осіб з непереносимістю глютену. Загальні вимоги діє
ДСТУ-Н CODEX STAN 182:2014 Ананаси. Настанови щодо постачання і контролювання якості діє
ДСТУ-Н CODEX STAN 210:2014 Номенклатура олій діє
ДСТУ EN 751-1:2014 Матеріали ущільнювальні для металевих нарізних з’єднань, що контактують із газами 1-го, 2-го і 3-го сімейств та гарячою водою. Вимоги та методи випробування. Частина 1. Анаеробні герметики діє
ДСТУ EN 777-1:2014 Багатопальникові газові підвісні опалювальні системи з випромінювальними трубами для промислового застосування. Частина 1. Система типу D. Вимоги щодо безпеки діє
ДСТУ EN 777-4:2013 Багатопальникові газові підвісні опалювальні системи з випромінювальними трубами промислового застосування. Частина 4. Система типу Н. Вимоги щодо безпеки діє
ДСТУ EN 1359:2012 Лічильники газу мембранні. Загальні технічні умови діє
ДСТУ EN 14154-1:2015 Лічильники води. Частина 1. Загальні технічні вимоги діє
ДСТУ EN 60215:2015 Обладнання радіопередавальне. Вимоги щодо безпеки діє
ДСТУ EN 60598-2-3:2014 Світильники. Частина 2-3. Додаткові вимоги. Світильники для освітлення вулиць і доріг діє
ДСТУ EN 61199:2014 Лампи люмінесцентні одноцокольні. Вимоги щодо безпеки діє
ДСТУ EN 61347-2-2:2014 Пристрої керування лампами. Частина 2-2. Додаткові вимоги до електронних знижувальних перетворювачів із живленням від джерела змінного або постійного струму для ламп розжарювання діє
ДСТУ EN 61347-2-7:2014 Пристрої керування лампами. Частина 2-7. Додаткові вимоги до електронних пристроїв керування лампами для аварійного освітлення, з живленням від акумулятора (автономні) діє
ДСТУ EN 61347-2-8:2014 Пристрої керування лампами. Частина 2-8. Додаткові вимоги до пускорегулювальних пристроїв для люмінесцентних ламп діє
ДСТУ IEC 60598-2-17:2012 Світильники. Частина 2-17. Додаткові вимоги. Світильники для сцен, теле-, кіно- й фотостудій зовнішнього та внутрішнього встановлення не діє
ДСТУ IEC 60598-2-23:2012 Світильники. Частина 2-23. Додаткові вимоги. Системи освітлювальні наднизької напруги з лампами розжарювання не діє
ДСТУ ISO 6326-1:2015 Природний газ. Визначання сполук сірки. Частина 1. Загальні положення діє
ДСТУ ISO 13734:2015 Природний газ. Органічні сполуки, які використовують як одоранти. Вимоги та методи випробування діє
ДСТУ ISO/TR 16922:2015 Природний газ. Одорування. Загальні вимоги діє
ДСТУ OIML R 87:2012 Кількість фасованого товару в упаковках не діє
ДСТУ ISO 7926:2015 Естрагон зневоднений (Artemisia dracunculus Linnaeus). Технічні умови діє
ДСТУ 3583:2015 Сіль кухонна. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 8450:2015 Продукція ентомологічна для сільського господарства. Пакування, маркування, транспортування і зберігання діє
ДСТУ 8451:2015 Риба та рибні продукти. Методи визначення органолептичних показників діє
ДСТУ 8471:2015 Фрукти кісточкові сушені. Технічні умови діє
ДСТУ 8474:2015 Плоди калини звичайної. Технічні умови діє
ДСТУ 8494:2015 Фрукти насіннячкові сушені. Технічні умови діє
ДСТУ 8497:2015 Консерви. Фрукти натуральні. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 8509:2015 Огірки солені. Технічні умови діє
ДСТУ EN 12432:2015 Гімнастичне приладдя. Колоди для балансування. Функційні вимоги, вимоги щодо безпеки та методи випробування діє
ДСТУ EN 1149-5:2015 Одяг захисний. Електростатичні властивості. Частина 5. Характеристики матеріалів та вимоги до дизайну діє
ДСТУ EN 50286:2015 Одяг захисний електроізоляційний для роботи на низьковольтних установках діє
ДСТУ EN 50321:2015 Взуття електроізоляційне для роботи на низьковольтних установках діє
ДСТУ EN 15381:2015 Геотекстиль та віднесені до геотекстилю вироби. Необхідні характеристики для використання в дорожніх конструкціях і асфальтобетонних покриттях діє
ДСТУ 8547:2015 Консерви. Сік березовий купажований. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 8548:2015 Консерви. Соки з м’якоттю з баштанних культур та баштанно-фруктові. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 8556:2015 Саджанці деревних рослин із закритою кореневою системою. Пакування, маркування, транспортування та зберігання. Загальні вимоги діє
ДСТУ 8563:2015 Консерви молочні. Методи визначення фізичних та органолептичних показників діє
ДСТУ 8568:2015 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Пакування, маркування, транспортування та зберігання діє
ДСТУ 8572:2015 Патисони свіжі. Технічні умови діє
ДСТУ 8594:2015 Кукурудза цукрова свіжа (качани). Технічні умови діє
ДСТУ 8595:2015 Цибуля-порей свіжа. Технічні умови діє
ДСТУ 8596:2015 Селера молода свіжа. Технічні умови діє
ДСТУ 3893:2016 Карамель. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 8623:2016 Ревінь свіжий. Технічні умови діє
ДСТУ 8637:2016 Екстракти фруктові та ягідні. Технічні умови діє
ДСТУ 8643:2016 Картопля сушена. Технічні умови діє
ДСТУ 8686.1:2016 Морозиво м’яке та суміші для його виготовлення. Загальні технічні умови. Частина 1. Суміші для виготовлення м’якого морозива діє
ДСТУ 8686.2:2016 Морозиво м’яке та суміші для його виготовлення. Загальні технічні умови. Частина 2. Морозиво м’яке діє
ДСТУ Б В.2.6-2:2009 Вироби бетонні і залізобетонні. Загальні технічні умови діє
ДСТУ Б В.2.6-53:2008 Плити перекриттів залізобетонні багатопустотні для будівель і споруд. Технічні умови діє
ДСТУ Б В.2.6-54:2008 Ригелі залізобетонні для багатоповерхових будівель. Технічні умови діє
ДСТУ Б В.2.6-55:2008 Перемички залізобетонні для будівель з цегляними стінами. Технічні умови діє
ДСТУ Б В.2.7-5-93 Кахлі пічні. Технічні умови діє
ДСТУ Б В.2.7-20-95 Лінолеум полівінілхлоридний на теплозвуко-ізолюючій підоснові. Технічні умови діє
ДСТУ-Н Б А.1.1-79:2007 Настанова. Керівний документ І щодо застосування статті 4 (4) Директиви стосовно будівельних виробів діє
ДСТУ-Н Б А.1.1-86:2008 Настанова. Керівний документ Е щодо рівнів та класів згідно Директиви стосовно будівельних виробів. діє
ДСТУ-Н Б А.1.1-88:2008 Настанова. Керівний документ D.СЄ Маркування згідно Директиви стосовно будівельних виробів. діє
ДСТУ-Н Б В.2.6-83:2009 Настанова з проектування світлопрозорих елементів огороджувальних конструкцій діє
ДСТУ Б В.2.7-73-98 Труби поліетиленові для подачі горючих газів. Технічні умови діє
ДСТУ Б В.2.7-107:2008 Склопакети клеєні будівельного призначення. Технічні умови не діє
ДСТУ Б В.2.7-110-2001 (ГОСТ 30698-2000) Скло загартоване будівельне. Технічні умови діє
ДСТУ Б В.2.7-112-2002 Цементи. Загальні технічні умови діє
ДСТУ Б В.2.7-115-2002 (ГОСТ 30733-2000) Скло з низькоемісійним твердим покриттям. Технічні умови діє
ДСТУ Б В.2.7-137:2008 Блоки із ніздрюватого бетону стінові дрібні. Технічні умови діє
ДСТУ Б В.2.7-151:2008 Труби поліетиленові для подачі холодної води. Технічні умови (EN 12201-2:2003, MOD) не діє
ДСТУ Б В.2.7-156:2008 Скло листове узорчате. Технічні умови (EN 572:2004, NEQ) діє
ДСТУ Б В.2.7-164:2008 Вироби з ніздрюватих бетонів теплоізоляційні. Технічні умови діє
ДСТУ Б В.2.7-171:2008 Добавки для бетонів і будівельних розчинів. Загальні технічні умови (EN 934-2:2001, NEQ) діє
ДСТУ Б В.2.7-216:2009 Бетони. Методи визначення деформацій усадки та повзучості діє
ДСТУ Б В.2.7-217:2009 Бетони. Методи визначення призмової міцності, модуля пружності і коефіцієнта Пуассона діє
ДСТУ Б В.2.7-270:2011 Плитки керамічні литі та килими з них. Технічні умови (ГОСТ 18623-82, MOD) діє
ДСТУ Б EN 197-1:2008 Цементи. Частина 1. Склад, технічні умови та критерії відповідності для звичайних цементів (EN 197-1:2000, IDT) не діє
ДСТУ Б EN 197-1:2015 Цементи. Частина 1. Склад, технічні умови та критерії відповідності для звичайних цементів (EN 197-1:2011, IDT) діє
ДСТУ Б EN 14216:2012 Цемент. Склад, технічні умови та критерії відповідності спеціальних цементів з низьким тепловиділенням (EN 14216:2004, IDT) діє
ДСТУ-П Б В.2.7-126:2006 Суміші будівельні сухі модифіковані. Загальні технічні умови не діє
ДСТУ Б EN 15743:2012 Цемент сульфатно-шлаковий. Склад, технічні умови та критерії відповідності (EN 15743:2010, IDT) діє
ДСТУ Б В.2.8-8-96 Машини та обладнання для механізації штукатурних робіт в будівництві. Загальні технічні вимоги діє
ДСТУ Б В.2.8-21:2009 Гладилки сталеві будівельні. Технічні умови діє
ДСТУ Б В.2.8-27:2009 Соколи для штукатурних робіт. Технічні умови діє
ДСТУ 2438:2014 Виноград свіжий столовий. Технічні умови діє
ДСТУ 3888:2015 Пиво. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 3924:2014 Шоколад. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4135:2014 Цукерки. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4487:2015 Майонези та майонезні соуси. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4497:2005 Мед натуральний. Технічні умови діє
ДСТУ 4649:2006 Мед з фітодобавками. Технічні умови діє
ДСТУ 4351:2014 Енергозбереження. Енергетичне маркування електрообладнання побутової призначеності. Визначення енергетичної ефективності пральних машин діє
ДСТУ 4937:2008 Матеріал шипшини садивний. Технічні умови діє
ДСТУ 4936:2008 Розсада суниці. Технічні умови діє
ДСТУ 4938:2008 Саджанці плодових культур. Технічні умови діє
ДСТУ 4971:2008 Ящики полімерні багатооборотні для овочів і фруктів. Технічні умови діє
ДСТУ 4849:2007 Напої кавові розчинні. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 7232:2011 Таблички марковальні. Технічні умови діє
ДСТУ ISO 22715:2019 (ISO 22715:2006, IDT) Косметична продукція. Пакування та маркування діє
ДСТУ Б EN 14782:2015 Листи металеві самонесучі для покрівлі, зовнішнього обшиття і внутрішнього облицювання. Технічні умови на продукцію та вимоги (EN 14782:2006, IDT) діє
ДСТУ 4238:2015 Енергозбереження. Енергетичне маркування електрообладнання побутової призначеності. Визначення енергетичної ефективності холодильних приладів діє
ДСТУ 8636:2016 Овочі швидкозаморожені. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4306:2016 Олія пальмова. Технічні умови постачання діє
ДСТУ 8639:2016 Пюре-напівфабрикати фруктові. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 8642:2016 Капуста квашена. Технічні умови діє
ДСТУ 8640:2016 Соки-напівфабрикати фруктові натуральні асептичного консервування. Технічні умови діє
ДСТУ 8641:2016 Консерви. Фрукти у фруктовому соку. Технічні умови діє
ДСТУ 8645:2016 Зелень петрушки, селери та кропу сушена. Технічні умови діє
ДСТУ Б EN 1433:2016 Лотки водовідвідні для транспортних і пішохідних зон. Класифікація, вимоги до виготовлення, методи випробувань, маркування та оцінка відповідності діє
ДСТУ-Н Б В.2.6-219:2016 Настанова з енергетичного маркування будівельних теплоізоляційних матеріалів та виробів діє
ДСТУ Б EN 1304:2016 Черепиця керамічна покрівельна для розташування внапусток і фасонні вироби. Технічні умови на продукцію діє
ДСТУ EN 60598-2-2:2016(EN 60598-2-2:2012, IDT) Світильники. Частина 2-2. Додаткові вимоги. Світильники вмонтовані діє
ДСТУ EN 62560:2016 (EN 62560:2012; EN 62560:2012/А1:2015; EN 62560:2012/AС:2015, IDT) Лампи світлодіодні з умонтованим пускорегулювальним пристроєм для загального освітлення на напругу понад 50 В. Вимоги щодо безпеки діє
ДСТУ ISO 14021:2016 (ISO 14021:2016, IDT) Екологічні марковання та декларації. Екологічні самодекларації (екологічне маркування типу ІІ) діє
ДСТУ EN 71-4:2016(EN 71-4:2013, IDT) Безпечність іграшок. Частина 4. Набори для хімічних дослідів і подібних занять діє
ДСТУ EN 71-8:2016(EN 71-8:2011, IDT) Безпечність іграшок. Частина 8. Активні іграшки для домашнього використання діє
ДСТУ EN 286-1:2016(EN 286-1:1998;EN 286-1:1998/АС:2002;EN 286-1:1998/А1:2002;EN 286-1:1998/А2:2005, IDT) Посудини, що працюють під тиском, для повітря чи азоту. Частина 1. Посудини, що працюють під тиском, загальної призначеності діє
ДСТУ EN 10255:2016(EN 10255:2004 + А1:2007, IDT) Труби з нелегованої сталі, придатні для зварювання та нарізання різьби. Технічні умови постачання діє
ДСТУ EN 1492-1:2016(EN 1492-1:2000 + A1:2008, IDT) Стропи текстильні. Безпека. Частина 1. Пласкі ткані стрічкові стропи з хімічних волокон загальної призначеності діє
ДСТУ EN 1492-2:2016(EN 1492-2:2000 + A1:2008, IDT) Стропи текстильні. Безпека. Частина 2. Круглі стропи з хімічних волокон загального призначення діє
ДСТУ EN 415-1:2017(EN 415-1:2014, IDT) Безпечність пакувальних машин. Частина 1. Термінологія та класифікація пакувальних машин і допоміжного устатковання діє
ДСТУ 4033:2018 Вафлі. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4052:2017 Крекер. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4429:2017 Галети. Загальні технічні умови діє
ДСТУ EN 13356:2017 (EN 13356:2001, IDT) Аксесуари поліпшення видимості для непрофесійного використання. Методи випробування та вимоги діє
ДСТУ EN 12841:2017 (12841:2006, IDT) Засоби індивідуального захисту від падіння. Системи канатного доступу. Пристрої регулювання каната діє
ДСТУ EN 61310-1:2017 (EN 61310-1:2008, ІDT; IEC 61310-1:2007, IDT) Безпечність машин. Позначення, маркування та приведення в дію. Частина 1. Вимоги до візуальних, звукових і тактильних сигналів діє
ДСТУ EN 10217-7:2017 (EN 10217-7:2014, IDT) Труби сталеві зварні для роботи під тиском. Технічні умови постачання. Частина 7. Трубиз неіржавких сталей діє
ДСТУ EN 354:2017 (EN 354:2010, IDT) Індивідуальне спорядження для захисту від падіння. Стропи діє
ДСТУ EN 60598-2-8:2017 (EN 60598-2-8:2013, IDT; ІЕС 60598-2-8:2013, IDT) Світильники. Частина 2-8. Додаткові вимоги. Світильники ручні діє
ДСТУ EN 60598-2-11:2017 (EN 60598-2-11:2013, IDT; ІЕС 60598-2-11:2013, IDT) Світильники. Частина 2-11. Додаткові вимоги. Світильники акваріумні діє
ДСТУ EN 60598-1:2017 (EN 60598-1:2015; АС:2015; АС:2016; АС:2017, IDT;IEC 60598-1:2014, MOD; COR1:2015; COR2:2015; COR3:2017, IDT) Світильники. Частина 1. Загальні вимоги та випробування діє
ДСТУ EN 61347-2-11:2017 (EN 61347-2-11:2001; COR:2002; COR:2010, IDT; IEC 61347-2-11:2001, IDT) Пристрої керування лампами. Частина 2-11. Додаткові вимоги до різних електронних кіл, які застосовують у світильниках діє
ДСТУ EN 795:2017 (EN 795:2012, IDT) Індивідуальне спорядження для захисту від падіння. Анкерні пристрої. Вимоги та методи випробування не діє
ДСТУ EN 10305-4:2017 (EN 10305-4:2016, IDT) Труби сталеві прецизійні. Технічні умови постачання. Частина 4. Труби безшовні холоднотягнуті для гідравлічних і пневматичних енергосистем діє
ДСТУ EN 10305-6:2017 (EN 10305-6:2016, IDT) Труби сталеві прецизійні. Технічні умови постачання. Частина 6. Труби зварні холоднотягнуті для гідравлічних і пневматичних енергосистем діє
ДСТУ 4460:2018 Вироби бісквітні. Загальні технічні умови діє
ДСТУ EN 343:2017 (EN 343:2003 + A1:2007; AC:2009, IDT) Одяг захисний. Захист від дощу діє
ДСТУ EN 365:2017 (EN 365:2004; AC:2006, IDT) Індивідуальне спорядження для захисту від падіння з висоти. Загальні вимоги до інструкцій щодо використання, технічного обслуговування, періодичного перевіряння, ремонтування, маркування та пакування діє
ДСТУ 8789:2018 Сухарі-грінки. Загальні технічні умови діє
ДСТУ EN 12641-1:2018 (EN 12641-1:2005, IDT) Знімні кузови та комерційні транспортні засоби. Тенти. Частина 1. Мінімальні вимоги діє
ДСТУ 8791:2018 Борошно житнє хлібопекарське. Технічні умови діє
ДСТУ 8803:2018 Прокат товстолистовий з вуглецевої сталі звичайної якості. Технічні умови діє
ДСТУ 8804:2018 Прокат товстолистовий з нелегованої та легованої сталі для котлів і посудин, які працюють під тиском. Технічні умови діє
ДСТУ EN ISO 9994:2018 (EN ISO 9994:2006; А1:2008, IDT; ISO 9994:2005; Amd 1:2008, IDT) Запальнички. Вимоги щодо безпеки діє
ДСТУ 4282:2018 Солод пивоварний ячмінний. Загальні технічні умови діє
ДСТУ-П 8820:2018 Протимінна діяльність. Процеси управління. Основні положення діє

 

Нові надходження ДСТУ та ДБН

позначення та назва ел.версія
(грн)
друк.видання
(грн)
ДСТУ EN 1908:2015 (EN 1908:2015, IDT) Вимоги щодо безпеки канатних доріг, призначених для перевезення людей. Натяжні пристрої207.00уточнюйте
ДСТУ EN 13192:2015 (EN 13192:2001, IDT) Неруйнівний контроль. Калібрування контрольних течей для газів218.50уточнюйте
ДСТУ ГОСТ 2.797:2018 (ГОСТ 2.797–2016, IDT) Єдина система конструкторської документації. Правила виконання вакуумних схем149.50уточнюйте
ДСТУ ГОСТ 30829:2005 Генератори ацителенові пересувні. Загальні технічні умови (ГОСТ 30829-2002, IDT)161.00уточнюйте
ДСТУ EN ISO 20776-1:2014 Клінічні лабораторні дослідження та тест-системи для діагностики in vitro. Випробування чутливості інфекційних агентів та оцінювання характеристик засобів для випробування антимікробної чутливості. Частина 1. Референтний метод випробування in vitro активності антимікробних агентів щодо аеробних мікроорганізмів, які швидко ростуть, збудників інфекційних захворювань (EN ISO 20776-1:2006, IDT)276.00300.00
ДСТУ ГОСТ 12.2.116:2007 Машини листозгинальні три- та чотиривалкові. Вимоги щодо безпеки161.00189.00
ДСТУ EN 60947-1:2017 (EN 60947-1:2007; А1:2011; А2:2014, IDT; IEC 60947-1:2007, А1:2010; А2:2014, IDT) Апаратура комутаційна та апаратура керування низьковольтна. Частина 1. Загальні правила2369.002781.00
ДСТУ 3353-96 Консерви. Фрукти мариновані. Технічні умови230.00уточнюйте
ДСТУ 1919-91 Естрагон свіжий. Технічні умови115.00135.00
ДСТУ 3433-96 (ГОСТ 27.005-97) Надійність техніки. Моделі відмов. Основні положення529.00621.00
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-06:2007 Квасоля. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-06:2001, IDT)126.50148.50
ДСТУ ISO 939:2008 Спеції і приправи. Визначення вмісту вологи. Метод відгону (ISO 939:1980, IDT)115.00135.00
ДСТУ 8147:2015 Капуста броколі свіжа. Технічні умови149.50175.50
ДСТУ ГОСТ 26165:2009 Взуття дитяче. Загальні технічні умови (ГОСТ 26165-2003, IDT)195.50229.50
ДСТУ 4794:2007 Квасоля. Технологія вирощування. Загальні вимоги149.50175.50

Всі нові надходження ДСТУ


 
Copyright © 2006-2019 epicentre.com.ua. All rights reserved.