ДСТУ 3768:2019 Пшениця. Технічні умови

 

ДСТУ, що пов'язані з ДСТУ 3768:2019 за ДК 004 (67.060)

Позначення та назва  
ДСТУ 1055:2006 Крупи, що швидко розварюються. Технічні умови діє
ДСТУ 2209-93 Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення діє
ДСТУ 2407:2005 Суміші з борошна для млинців і оладок. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 2418:2003 Концентрати харчові. Солодкі страви. Киселі. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 2422-94 Зерно заготівельне і постачальне. Терміни та визначення діє
ДСТУ 2629-94 Крупи, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення діє
ДСТУ 2900:2006 Концентрати харчові. Напівфабрикати виробів з борошна. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 2903:2005 Концентрати харчові. Сніданки сухі. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 3016-95 Висівки кормові пшеничні і житні. Технічні умови діє
ДСТУ 3768:2010 Пшениця. Технічні умови не діє
ДСТУ 3769-98 Ячмінь. Технічні умови діє
ДСТУ 3781-98 Печиво. Загальні технічні умови не діє
ДСТУ 4033-2001 Вафлі. Загальні технічні умови не діє
ДСТУ 4052-2001 Крекер. Загальні технічні умови не діє
ДСТУ 4111.1-2002 Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста. Частина 1. Визначення водопоглинання та реологічних властивостей фаринографом діє
ДСТУ 4111.2-2002 Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста. Частина 2. Визначення реологічних властивостей екстенсографом діє
ДСТУ 4111.3-2002 Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста. Частина 3. Визначення водопоглинання та реологічних властивостей валориграфом діє
ДСТУ 4111.4-2002 Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста. Частина 4. Визначення реологічних властивостей альвеографом діє
ДСТУ 4117:2007 Зерно та продукти його переробки. Визначення показників якості методом інфрачервоної спектроскопії діє
ДСТУ 4187:2003 Вироби кондитерські пряникові. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4233:2003 Зернові культури. Визначення об’ємної щільності, так званої «маси на гектолітр» (Контрольний метод) діє
ДСТУ 4234:2003 Зернові культури. Визначення об’ємної щільності, так званої «маси на гектолітр». Частина 2. Робочий метод діє
ДСТУ 4235:2003 Зернові культури і продукти помелу зернових. Визначення в’язкості борошна. Метод  з використанням амілографа діє
ДСТУ 4236:2003 Сорго. Визначення вмісту таніну діє
ДСТУ 4250:2003 Продукти з меленого зерна. Визначення кислотності жирів діє
ДСТУ 4251:2003 Пшениця. Визначення індексу осадження (седиментації) методом Зелені не діє
ДСТУ 4254:2003 Борошно пшеничне і манні крупи з твердої пшениці. Визначення домішок тваринного походження діє
ДСТУ 4255:2003 Борошно із твердої пшениці і крупи манні. Визначення вмісту жовтого пігменту діє
ДСТУ 4429:2005 Галети. Загальні технічні умови не діє
ДСТУ 4460:2005 Рулети бісквітні. Загальні технічні умови не діє

Всі ДСТУ за 67.060

 

Нові надходження ДСТУ та ДБН

позначення та назва ел.версія
(грн)
друк.видання
(грн)
ДБН В.2.2-16:2019 Культурно-видовищні та дозвіллєві заклади1138.501336.50
ДСТУ 2825-94 Розрахунки та випробування на міцність. Терміни та визначення основних понять471.50553.50
ДСТУ 2581-94 Екскаватори безперервної дії. Терміни та визначення460.00540.00
ДСТУ ГОСТ 7016:2018 (ГОСТ 7016-2013, IDT) Вироби з деревини та деревних матеріалів. Параметри шорсткості поверхні184.00216.00
ДСТУ ISO 28199-3:2015 Фарби та лаки. Оцінювання властивостей систем покриття, пов’язаних із процесом нанесення. Частина 3. Візуальне оцінювання утворення напливів, бульбашок, точкових дефектів та покривності 172.50202.50
ДСТУ ISO 12944-9:2019 (ISO 12944-9:2018, IDT) Фарби та лаки. Захист від корозії сталевих конструкцій захисними лакофарбовими системами. Частина 9. Захисні лакофарбові системи та лабораторні методи випробування для офшорних і подібних конструкцій345.00405.00
ДСТУ ISO 12944-8:2019 (ISO 12944-8:2017, IDT) Фарби та лаки. Захист від корозії сталевих конструкцій захисними лакофарбовими системами. Частина 8. Розроблення специфікацій для нових робіт та технічного обслуговування494.50580.50
ДСТУ ISO 12944-7:2019 (ISO 12944-7:2017, IDT) Фарби та лаки. Захист від корозії сталевих конструкцій захисними лакофарбовими системами. Частина 7. Виконання та контролювання фарбувальних робіт195.50229.50
ДСТУ ISO 12944-6:2019 (ISO 12944-6:2018, IDT) Фарби та лаки. Захист від корозії сталевих конструкцій захисними лакофарбовими системами. Частина 6. Лабораторні методи випробувань230.00270.00
ДСТУ ISO 12944-4:2019 (ISO 12944-4:2017, IDT) Фарби та лаки. Захист від корозії сталевих конструкцій захисними лакофарбовими системами. Частина 4. Типи поверхні та її готування322.00378.00
ДСТУ ISO 7784-1:2019 (ISO 7784-1:2016, IDT) Фарби та лаки. Визначення стійкості до стирання. Частина 1. Метод із вкритими абразивним папером роликами та випробним зразком, який обертається161.00189.00
ДСТУ ISO 6860:2015 Фарби та лаки. Випробування на згин (навколо конічного стрижня) (ISO 6860:2006, IDT)149.50175.50
ДСТУ ISO 6270-2:2015 Фарби та лаки. Визначення вологостійкості. Частина 2. Випробування зразків в атмосфері конденсації води (ISO 6270-2:2005, IDT)149.50175.50
ДСТУ ISO 4628-4:2015 Фарби та лаки. Оцінювання руйнувань лакофарбових покриттів. Визначення кількості, розмірів дефектів та інтенсивності однорідних змін зовнішнього вигляду. Частина 4. Оцінювання ступеня розтріскування (ISO 4628-4:2003, IDT)218.50256.50
ДСТУ ISO 4628-2:2015 Фарби та лаки. Оцінювання руйнувань лакофарбових покриттів. Визначення кількості, розмірів дефектів та інтенсивності однорідних змін зовнішнього вигляду. Частина 2. Оцінювання ступеня утворення пухирців (ISO 4628-2:2003, IDT)207.00243.00

Всі нові надходження ДСТУ


 
Copyright © 2006-2019 epicentre.com.ua. All rights reserved.