ДСТУ 3768:2019 Пшениця. Технічні умови

 

ДСТУ, що пов'язані з ДСТУ 3768:2019 за ДК 004 (67.060)

Позначення та назва  
ДСТУ 1055:2006 Крупи, що швидко розварюються. Технічні умови діє
ДСТУ 2209-93 Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення діє
ДСТУ 2407:2005 Суміші з борошна для млинців і оладок. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 2418:2003 Концентрати харчові. Солодкі страви. Киселі. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 2422-94 Зерно заготівельне і постачальне. Терміни та визначення діє
ДСТУ 2629-94 Крупи, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення діє
ДСТУ 2900:2006 Концентрати харчові. Напівфабрикати виробів з борошна. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 2903:2005 Концентрати харчові. Сніданки сухі. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 3016-95 Висівки кормові пшеничні і житні. Технічні умови діє
ДСТУ 3768:2010 Пшениця. Технічні умови не діє
ДСТУ 3769-98 Ячмінь. Технічні умови діє
ДСТУ 3781-98 Печиво. Загальні технічні умови не діє
ДСТУ 4033-2001 Вафлі. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4052-2001 Крекер. Загальні технічні умови не діє
ДСТУ 4111.1-2002 Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста. Частина 1. Визначення водопоглинання та реологічних властивостей фаринографом діє
ДСТУ 4111.2-2002 Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста. Частина 2. Визначення реологічних властивостей екстенсографом діє
ДСТУ 4111.3-2002 Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста. Частина 3. Визначення водопоглинання та реологічних властивостей валориграфом діє
ДСТУ 4111.4-2002 Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста. Частина 4. Визначення реологічних властивостей альвеографом діє
ДСТУ 4117:2007 Зерно та продукти його переробки. Визначення показників якості методом інфрачервоної спектроскопії діє
ДСТУ 4187:2003 Вироби кондитерські пряникові. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4233:2003 Зернові культури. Визначення об’ємної щільності, так званої «маси на гектолітр» (Контрольний метод) діє
ДСТУ 4234:2003 Зернові культури. Визначення об’ємної щільності, так званої «маси на гектолітр». Частина 2. Робочий метод діє
ДСТУ 4235:2003 Зернові культури і продукти помелу зернових. Визначення в’язкості борошна. Метод  з використанням амілографа діє
ДСТУ 4236:2003 Сорго. Визначення вмісту таніну діє
ДСТУ 4250:2003 Продукти з меленого зерна. Визначення кислотності жирів діє
ДСТУ 4251:2003 Пшениця. Визначення індексу осадження (седиментації) методом Зелені не діє
ДСТУ 4254:2003 Борошно пшеничне і манні крупи з твердої пшениці. Визначення домішок тваринного походження діє
ДСТУ 4255:2003 Борошно із твердої пшениці і крупи манні. Визначення вмісту жовтого пігменту діє
ДСТУ 4429:2005 Галети. Загальні технічні умови не діє
ДСТУ 4460:2005 Рулети бісквітні. Загальні технічні умови не діє

Всі ДСТУ за 67.060

 

Нові надходження ДСТУ та ДБН

позначення та назва ел.версія
(грн)
друк.видання
(грн)
ДСТУ ETSI EN 303 413:2018 (ETSI EN 303 413:2017, IDT) Супутникові земні станції та системи. Приймачі глобальної навігаційної супутникової системи. Радіообладнання смуг частот від 1 164 МГц до 1 300 МГц та від 1 559 МГц до 1 610 МГц. Технічні вимоги та методи випробування310.50364.50
ДСТУ EN 81-21:2016 (EN 81-21:2009 + А1:2012, IDT) Норми безпеки щодо конструкції та експлуатації ліфтів. Ліфти для перевезення осіб та вантажів. Частина 21. Нові пасажирські та вантажопасажирські ліфти в наявних будинках310.50364.50
ДСТУ 8788:2018 Засоби індивідуального захисту. Бронежилети. Методи контролювання захисних властивостей218.50256.50
ДСТУ EN 957-5:2015 Тренажери стаціонарні. Частина 5. Велотренажери та педальні тренажери для верхньої частини тіла. Додаткові окремі вимоги щодо безпеки і методи випробувань (EN 957-5:2009, IDT)230.00270.00
ДСТУ 8497:2015 Консерви. Фрукти натуральні. Загальні технічні умови161.00189.00
ДСТУ 8782:2018 Засоби індивідуального захисту. Бронежилети. Класифікація. Загальні технічні умови241.50283.50
ДСТУ EN 957-4:2015 Тренажери стаціонарні. Частина 4. Лави силові тренувальні. Додаткові окремі вимоги щодо безпеки і методи випробувань (EN 957-4:2006+А1:2010, IDT)115.00135.00
ДСТУ 8289:2015 Матеріали азбестополімерні листові ущільнювальні. Метод визначення розмірів і щільності115.00135.00
ДСТУ 8572:2015 Патисони свіжі. Технічні умови126.50148.50
ДСТУ 8659:2016 Макухи та шроти. Метод визначення пероксидного числа олії115.00135.00
ДСТУ 7309:2019 Установки ліфтові. Ліфти класів І, ІІ, ІІІ, ІV, V та VІ. Технічні умови149.50175.50
ДСТУ 3136:2017 Птиця сільськогосподарська для забою. Технічні умови115.00135.00
ДСТУ 8606-3:2015 Вода природних джерел. Захист від забруднювання. Частина 3. Загальні вимоги щодо захисту від забруднювання мінеральними добривами115.00135.00
ДСТУ 6069:2008 Середовища вірусологічні. Середовище 199. Методи виготовлення та контролювання195.50229.50
ДСТУ 4493:2005 Вагони магістральні пасажирські дизель- та електропотягів. Вимоги щодо безпеки230.00270.00

Всі нові надходження ДСТУ


 
Copyright © 2006-2019 epicentre.com.ua. All rights reserved.