ДСТУ 3768:2019 Пшениця. Технічні умови

 

ДСТУ, що пов'язані з ДСТУ 3768:2019 за ДК 004 (67.060)

Позначення та назва  
ДСТУ 1055:2006 Крупи, що швидко розварюються. Технічні умови діє
ДСТУ 2209-93 Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення діє
ДСТУ 2407:2005 Суміші з борошна для млинців і оладок. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 2418:2003 Концентрати харчові. Солодкі страви. Киселі. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 2422-94 Зерно заготівельне і постачальне. Терміни та визначення діє
ДСТУ 2629-94 Крупи, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення діє
ДСТУ 2900:2006 Концентрати харчові. Напівфабрикати виробів з борошна. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 2903:2005 Концентрати харчові. Сніданки сухі. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 3016-95 Висівки кормові пшеничні і житні. Технічні умови діє
ДСТУ 3768:2010 Пшениця. Технічні умови не діє
ДСТУ 3769-98 Ячмінь. Технічні умови діє
ДСТУ 3781-98 Печиво. Загальні технічні умови не діє
ДСТУ 4033-2001 Вафлі. Загальні технічні умови не діє
ДСТУ 4052-2001 Крекер. Загальні технічні умови не діє
ДСТУ 4111.1-2002 Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста. Частина 1. Визначення водопоглинання та реологічних властивостей фаринографом діє
ДСТУ 4111.2-2002 Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста. Частина 2. Визначення реологічних властивостей екстенсографом діє
ДСТУ 4111.3-2002 Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста. Частина 3. Визначення водопоглинання та реологічних властивостей валориграфом діє
ДСТУ 4111.4-2002 Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста. Частина 4. Визначення реологічних властивостей альвеографом діє
ДСТУ 4117:2007 Зерно та продукти його переробки. Визначення показників якості методом інфрачервоної спектроскопії діє
ДСТУ 4187:2003 Вироби кондитерські пряникові. Загальні технічні умови діє
ДСТУ 4233:2003 Зернові культури. Визначення об’ємної щільності, так званої «маси на гектолітр» (Контрольний метод) діє
ДСТУ 4234:2003 Зернові культури. Визначення об’ємної щільності, так званої «маси на гектолітр». Частина 2. Робочий метод діє
ДСТУ 4235:2003 Зернові культури і продукти помелу зернових. Визначення в’язкості борошна. Метод  з використанням амілографа діє
ДСТУ 4236:2003 Сорго. Визначення вмісту таніну діє
ДСТУ 4250:2003 Продукти з меленого зерна. Визначення кислотності жирів діє
ДСТУ 4251:2003 Пшениця. Визначення індексу осадження (седиментації) методом Зелені не діє
ДСТУ 4254:2003 Борошно пшеничне і манні крупи з твердої пшениці. Визначення домішок тваринного походження діє
ДСТУ 4255:2003 Борошно із твердої пшениці і крупи манні. Визначення вмісту жовтого пігменту діє
ДСТУ 4429:2005 Галети. Загальні технічні умови не діє
ДСТУ 4460:2005 Рулети бісквітні. Загальні технічні умови не діє

Всі ДСТУ за 67.060

 

Нові надходження ДСТУ та ДБН

позначення та назва ел.версія
(грн)
друк.видання
(грн)
ДСТУ EN 14225-3:2016 (EN 14225-3:2005, IDT) Гідрокостюми. Частина 3. Гідрокостюми з системами активного нагрівання або охолодження. Вимоги та методи випробування299.00351.00
ДСТУ EN 61386-1:2017 (EN 61386-1:2008, IDT; ІЕС 61386-1:2008, IDT) Системи кабелепроводів. Частина 1. Загальні вимоги356.50418.50
ДСТУ EN 1564:2017 (EN 1564:2011, IDT) Литво. Чавун аусферитний з кулястим графітом287.50337.50
ДСТУ ISO/IEC 33003:2016 (ISO/IEC 33003:2015, IDT) Інформаційні технології. Оцінювання процесу. Вимоги до структур вимірювання процесу241.50283.50
ДСТУ EN 10216-4:2017 (EN 10216-4:2013, IDT) Труби сталеві безшовні для роботи під тиском. Технічні умови постачання. Частина 4. Труби з нелегованих та легованих сталей з нормованими властивостями за низьких температур310.50364.50
ДСТУ EN 10217-2:2017 (EN 10217-2:2002; А1:2005, IDT) Труби сталеві зварні для роботи під тиском. Технічні умови постачання. Частина 2. Електрозварні труби з нелегованих і легованих сталей з нормованими властивостями за підвищених температур299.00351.00
ДСТУ ISO/IEC 19788-2:2017 (ISO/IEC 19788-2:2011; Amd 1:2016, IDT) Інформаційні технології. Навчання, освіта та підготовка. Метадані навчальних ресурсів. Частина 2. Елементи Дублінського ядра287.50337.50
ДСТУ ISO/IEC 19788-9:2017 (ISO/IEC 19788-9:2015, IDT) Інформаційні технології. Навчання, освіта та підготовка. Метадані навчальних ресурсів. Частина 9. Елементи даних осіб287.50337.50
ДСТУ EN 15090:2017 (EN 15090:2012, IDT) Взуття для пожежників310.50364.50
ДСТУ EN 14344:2015 (EN 14344:2004, IDT) Вироби для дітей і догляду за дітьми. Сидіння дитячі до велосипедів. Вимоги щодо безпеки та методи випробування379.50445.50
ДСТУ 3561-97 (ГОСТ 20683-97) (ISO 3037:1994) Картон тарний. Метод визначення опору торцевому стисненню115.00135.00
ДСТУ 3549-97 (ГОСТ 12605-97) (ISO 535-91) Папір та картон. Метод визначення поверхневої вбирності води під час однобічного змочування (метод Кобба)126.50148.50
ДСТУ 7340:2013 Відходи від полірування та аспірації. Суміш зернова та відходи зернові. Технічні умови138.00162.00
ДСТУ EN 61195:2016 (EN 61195:1999, IDT) Лампи люмінесцентні двоцокольні. Вимоги щодо безпеки241.50283.50
ДСТУ EN 1273:2016 (EN 1273:2005, IDT) Вироби для дітей і догляду за дітьми. Ходунки для малюків. Вимоги щодо безпеки та методи випробування218.50256.50

Всі нові надходження ДСТУ


 
Copyright © 2006-2019 epicentre.com.ua. All rights reserved.