ДСТУ 2630:2019 Технологічні процеси в кондитерській промисловості. Терміни та визначення понять

 

ДСТУ, що пов'язані з ДСТУ 2630:2019 за ДК 004 (01.040.67, 67.020, 67.260)

Позначення та назва  
ДСТУ 1451-96 Камінь вапняковий для цукрової промисловості. Технічні умови діє
ДСТУ 2073:2009 Консерви овочеві та фруктові. Технологічні процеси та способи консервування. Терміни та визначення понять діє
ДСТУ 2074-92 Продукти переробки овочів і фруктів. Терміни та визначення не діє
ДСТУ 2079-92 Соління і квашення. Технологічні процеси. Терміни та визначення діє
ДСТУ 2120-93 Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення діє
ДСТУ 2163-93 Виноробство. Терміни та визначення діє
ДСТУ 2164-93 Вина виноградні. Терміни та визначення діє
ДСТУ 2175-93 Овочі. Терміни та визначення не діє
ДСТУ 2176-93 Баштанні культури. Терміни та визначення не діє
ДСТУ 2177-93 Коренеплоди та бульбоплоди. Терміни та визначення діє
ДСТУ 2208-93 Чайна промисловість. Терміни та визначення діє
ДСТУ 2209-93 Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення діє
ДСТУ 2211-93 Крохмаль та крохмалепродукти. Терміни та визначення діє
ДСТУ 2212:2003 Молочна промисловість. Виробництво молока та кисломолочних продуктів. Терміни та визначення понять діє
ДСТУ 2282-93 Система стандартів безпеки праці. Устаткування технологічне для виробництва твердих сирів. Вимоги безпеки діє
ДСТУ 2333:2008 Жири модифіковані. Виробництво та переробляння. Терміни та визначення понять діє
ДСТУ 2422-94 Зерно заготівельне і постачальне. Терміни та визначення діє
ДСТУ 2423-94 Олії рослинні. Виробництво. Терміни та визначення діє
ДСТУ 2555-94 Машини та устаткування для кондитерської промисловості. Вимоги безпеки діє
ДСТУ 2567:2007 Цукрове виробництво. Терміни та визначення понять діє
ДСТУ 2575-94 Олії рослинні. Сировина та продукти переробки. Показники якості. Терміни та визначення діє
ДСТУ 2583-94 Машини та устаткування для хлібопекарської промисловості. Вимоги безпеки діє
ДСТУ 2597-94 Устаткування для виробництва хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів. Терміни та визначення діє
ДСТУ 2629-94 Крупи, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення діє
ДСТУ 2630:2007 Технологічні процеси в кондитерській промисловості. Терміни та визначення понять діє
ДСТУ 2633:2007 Продукція кондитерського виробництва. Терміни та визначення понять не діє
ДСТУ 2781-94 Машини та устаткування для виробництва цукру. Вимоги безпеки діє
ДСТУ 2789-94 Плоди свіжі. Терміни та визначення не діє
ДСТУ 2797-94 (ГОСТ 17327-95) Форми хлібопекарські. Технічні умови діє
ДСТУ 3001:2008 Продукція маргаринова. Виробництво. Терміни та визначення понять діє

Всі ДСТУ за 01.040.67Всі ДСТУ за 67.020Всі ДСТУ за 67.260

 

Нові надходження ДСТУ та ДБН

позначення та назва ел.версія
(грн)
друк.видання
(грн)
ДСТУ ISO 1219-2:2018 (ISO 1219-2:2012, IDT) Приводи гідравлічні і пневматичні та їхні елементи. Графічні умовні познаки та принципові схеми. Частина 2. Принципові схеми621.00729.00
ДСТУ EN ISO 21078-1:2018 (EN ISO 21078-1:2008, IDT; ISO 21078-1:2008, IDT) Визначення оксиду бору (III) у вогнетривах. Частина 1. Визначення загального вмісту оксиду бору (III) в оксидних матеріалах для кераміки, скла та глазурі241.50283.50
ДСТУ ASTM A615/A615M:2019 (ASTM A615/A615M-16, IDT) Прокат гладкого та періодичного профілю з вуглецевої сталі для армування бетону. Технічні вимоги161.00189.00
ДСТУ ISO 13715:2018 (ISO 13715:2017, IDT) Технічна документація на продукцію. Крайки довільної форми. Познаки та визначення розмірів356.50418.50
ДСТУ EN 13481-2:2018 (EN 13481-2:2012 + A1:2017, IDT) Залізничний транспорт. Колія. Експлуатаційні вимоги до систем кріплення. Частина 2. Системи кріплення для залізобетонних шпал230.00270.00
ДСТУ EN ISO 6410-3:2018 (EN ISO 6410-3:1996, IDT; ISO 6410-3:1993, IDT) Кресленики технічні. Нарізі та нарізні деталі. Частина 3. Спрощене подання115.00135.00
ДСТУ EN ISO 6410-1:2018 (EN ISO 6410-1:1996, IDT; ISO 6410-1:1993, IDT) Кресленики технічні. Нарізі та нарізні деталі. Частина 1. Загальні положення126.50148.50
ДСТУ EN 60695-1-10:2018 (EN 60695-1-10:2017, IDT; IEC 60695-1-10:2016, IDT) Випробування на пожежну небезпеку. Частина 1-10. Настанова щодо оцінювання пожежної небезпеки електротехнічних виробів. Загальні методичні рекомендації322.00378.00
ДСТУ EN ISO 4064-2:2018 (EN ISO 4064-2:2017, IDT; ISO 4064-2:2014, IDT) Лічильники холодної питної води та гарячої води. Частина 2. Методи випробування977.501147.50
ДСТУ 8801:2018 Автомобільні дороги. Настанова з улаштування шарів дорожнього одягу з укріплених ґрунтів264.50310.50
ДСТУ 8855:2019 Будівлі та споруди. Визначення класу наслідків (відповідальності)184.00216.00
ДСТУ ISO 8655-1:2018 (ISO 8655-1:2002; Cor 1:2008, IDT) Пристрої мірні поршневі. Частина 1. Термінологія, загальні вимоги та рекомендації користувачеві138.00162.00
ДСТУ ISO 8655-2:2018 (ISO 8655-2:2002; Cor 1:2008, IDT) Пристрої мірні поршневі. Частина 2. Поршневі піпетки161.00189.00
ДСТУ ISO 8655-3:2018 (ISO 8655-3:2002; Cor 1:2008, IDT) Пристрої мірні поршневі. Частина 3. Поршневі бюретки115.00135.00
ДСТУ ISO 8655-5:2018 (ISO 8655-5:2002; Cor 1:2008, IDT) Пристрої мірні поршневі. Частина 5. Дозатори115.00135.00

Всі нові надходження ДСТУ


 
Copyright © 2006-2019 epicentre.com.ua. All rights reserved.